Ελλάδα

Μέσα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό – ΦΩΤΟ – BINTEO

Τουρ στα κέντρα φιλοξενίας κάνει σήμερα ο Πάνος Καμμένος και μάλιστα συνοδεύεται και από ξένους δημοσιογράφους προκειμένου να τους δείξει την πρόοδο που έχει γίνει στις εργασίας για την κατασκευή τους.

Πρώτη στάση ήταν το Σχιστό όπου κατασκευάζονται υποδομές για 1.500 άτομα. Ο χώρος φιλοξενίας του Σχιστού εκτείνεται στα 7.750 τετραγωνικά μέτρα. Πρόκειται για την πρώην Α’ Πυροβολαρχία και για ανενεργό στρατόπεδο που φυλασσόταν μόνο για λόγους ασφαλείας από τον Στρατό. Οπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι έτοιμοι οι χώροι που θα κοιμούνται οι άνθρωποι, που θα τρώνε καθώς και οι χώροι προσωπικής υγιεινής.

 

 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γλυφάδα: Ο γιος που σκότωσε και τους δύο γονείς του μέσα σε 12 χρόνια – Η πρόωρη αποφυλάκιση, οι εκκλησιαστικοί ύμνοι και το ανατριχιαστικό χρονικό
Ο επίλογος της τραγικής οικογενειακής ιστορίας γράφτηκε με τα πλέον μελανά χρώματα το πρωί της 25ης Ιανουαρίου του 2026
Το θύμα της δολοφονίας στη Γλυφάδα 18
«Παιδί μου μην με σκοτώνεις άλλο πέθανα»: Τα τελευταία λόγια του 80χρονου που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο γιος του στη Γλυφάδα
Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές για το έγκλημα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες. «Έχω δύο αδέρφια. Θα σκοτώσω και τα αδέλφια του αν με αφήσετε και πάλι ελεύθερο»
Ο 80χρονος πατέρας που έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
88