Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Αναβλήθηκε για αύριο η δίκη του 50χρονου κρεοπώλη – Μέχρι τότε θα κρατείται

Μεσολόγγι: Αναβλήθηκε για αύριο η δίκη του 50χρονου κρεοπώλη – Μέχρι τότε θα κρατείται

Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Μεσολογγίου επέστρεψε ο 50χρονος, που εξετάζεται ως ύποπτος για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη.

Ο 50χρονος κρεοπώλης γύρω στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (08.01.24) οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Μεσολογγίου, προκειμένου να δικαστεί για το αδίκημα της οπλοφορίας για το οποίο έχει συλληφθεί, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Η δίκη αναβλήθηκε για αύριο, Τρίτη (09.01.24), ως τότε ο 50χρονος θα κρατείται.

Ο κρεοπώλης που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον 31χρονο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, αρνείται ότι έχει την παραμικρή εμπλοκή στη μυστηριώδη υπόθεση, ενώ όπως τόνισε στους αστυνομικούς είχε μεταφέρει τον αγνοούμενο μέχρι ένα σημείο.

Εκεί σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κρεοπώλης ο 31χρονος θα συναντούσε κάποιο άλλο άτομο με το οποίο θα πήγαιναν μαζί για κυνήγι.

Παράλληλα, ο 50χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε κάποια οικονομική εκκρεμότητα με τον Μπάμπη, καθώς όπως λέει είχε επιστρέψει το ποσό που είχε δανειστεί από τον αγνοούμενο. Ωστόσο, οι συγγενείς του νεαρού άνδρα υποστηρίζουν ότι ο 50χρονος του χρωστούσε ακόμα το ποσό των 17.000 ευρώ.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις