Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεσολόγγι: «Δεν ομολόγησε τίποτα ο 50χρονος, είναι σκληρός» λέει η αδερφή του 31χρονου Μπάμπη

Μεσολόγγι: «Δεν ομολόγησε τίποτα ο 50χρονος, είναι σκληρός» λέει η αδερφή του 31χρονου Μπάμπη

Εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι μετά τη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη που διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Στη μαραθώνια κατάθεση που έδωσε, ο κρεοπώλης, βασικός ύποπτος για τη εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν και τα κενά μνήμης που επικαλέστηκε, με τον ίδιο όμως να ακολουθεί την ίδια γραμμή.

Υποστηρίζει πως είπε όλη την αλήθεια και πως δεν θυμάται με ακρίβεια τις κινήσεις που έκανε τη νύχτα της εξαφάνισης.Σημειώνεται πως ο κρεοπώλης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη.

Απαντήσεις για τις κλήσεις και τα μηνύματα που έστειλε σε φίλους, τα οποία αμέσως μετά διέγραψε και το λόγο που είπε ψέματα για το κινητό του τηλέφωνο.

Υποστήριξε αρχικά πως δεν το είχε μαζί, αλλά από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώθηκε πως δεν έλεγε την αλήθεια.

«Δεν ομολόγησε τίποτα ο 50χρονος, είναι σκληρός»

Νωρίτερα οι αστυνομικοί κάλεσαν την οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου προκειμένου να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, τόσο για τη συμπληρωματική κατάθεση του 50χρονου κρεοπώλη όσο και για τη σύλληψή του, καθώς και για τυχόν πρόσωπα που θα έρθουν στο επόμενο διάστημα για κατάθεση.

«Η ενημέρωση ήταν ουσιαστικά ότι δεν ομολόγησε ο 50χρονος για το που είναι ο Μπάμπης», είπε στο MEGA αρχικά η Χριστίνα, η αδερφή του 31χρονου αγνοούμενου.

«Από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το μεσημέρι που ήταν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου δεν ομολόγησε τίποτα, οπότε είναι σκληρός. Ενώ περιμέναμε όλοι να βγει, τον έβγαλαν από πίσω, δεν ξέρω. Δεν τον είδαμε, ούτε στα δικαστήρια τον είδα εγώ προσωπικά. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του».
Όπως είπε η αδερφή του αγνοούμενου, αναμένει μέσα στις επόμενες ημέρες να λάβει στα χέρια της τη δικογραφία για την υπόθεση.

«Ο 36χρονος ψάχνει από την πρώτη στιγμή τον Μπάμπη – Δεν έχει σχέση με τον κρεοπώλη»

Στο MEGA μίλησε άτομο από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 36χρονου του οποίου το στίγμα είχε εντοπιστεί κοντά στο στίγμα του 50χρονου την επίμαχη ώρα, ενώ οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 36χρονου, καθώς εκτιμάται πως περιέχει συνομιλίες μεταξύ αυτού και του 50χρονου.

Ο 36χρονος αναμένεται να καταθέσει στις δικαστικές Αρχές, ενώ το συγγενικό του πρόσωπο ανέφερε πως χαρακτηριστικά πως ο 36χρονος δεν έχει πλέον επαφές με τον 50χρονο κρεοπώλη.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι ήταν φίλοι, δεν ξέρω τίποτα άλλο. Έψαχναν από τη μέρα που χάθηκε να βρουν το παιδί. Για τον κρεοπώλη δεν μου έχει πει τίποτα. Έχει κόψει κάθε επαφή μαζί του. Εκείνο το βράδυ μίλησαν στις 22:10. Ο κρεοπώλης τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πότε θα πάνε για κυνήγι, τίποτα άλλο», δήλωσε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις