Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μεσολόγγι: «Με έσπρωξε και την έσπρωξα» – Τι λέει η 19χρονη για τον φερόμενο ξυλοδαρμό της γιατρού

Μεσολόγγι: «Με έσπρωξε και την έσπρωξα» – Τι λέει η 19χρονη για τον φερόμενο ξυλοδαρμό της γιατρού

Τη δική της εκδοχή έδωσε η 19χρονη όσον αφορά στο περιστατικό σχετικά με το φερόμενο ξυλοδαρμό μιας γιατρού στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με τη γιατρό, η νεαρή αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test προκειμένου να μπει στο ιατρείο και να εξεταστεί, ενώ φέρεται να έκανε λαβή στη γιατρό και να τη χτύπησε, όμως η 19χρονη έχει διαφορετική άποψη. 

«Δεν έχω γνώσεις πολεμικών τεχνών και δεν πήγαινα ποτέ», είπε η 19χρονη μιλώντας στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου εξηγώντας στη συνέχεια. «Επειδή είχα πόνο στον λαιμό και ιστορικό με τις αμυγδαλές για να το προλάβω πήγα στη γιατρό για να μου γράψει μια αντιβίωση. Πάω στο ιατρείο είναι από μέσα χωρίς μάσκα και κοιτούσε τα social media. Δεν μου ζήτησε ποτέ rapid test, ενώ εγώ το είχα μαζί μου για μπορέσει η γιατρός να με εξετάσει. Μου είπε να πάω στο κέντρο Υγείας Αιτωλικού και έφυγα από εκεί».

Στη συνέχεια η κοπέλα περιγράφει πως έγιναν διαδραματίστηκαν οι στιγμές έντασης. «Κατευθύνομαι στο αυτοκίνητο και τότε ο πατέρας μου πηγαίνει στη γιατρό και της λέει ότι ”επειδή σε ξέρω θα σε καταγγείλω στον ιατρικό σύλλογο. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορείς να κάνει μια εξέταση”. Τότε η γιατρός άρχισε να φωνάζει λέγοντας ”τι είπες, θα σου κάνω μήνυση και φέρε μου τα στοιχεία σου”. Επειδή το αυτοκίνητο δεν ήταν μακριά βγαίνω και πηγαίνω προς το μέρος της, ενώ ο πατέρας μου έφευγε και τη ρωτάω απλά… ”σε ποιον θα κάνεις μήνυση, στον πατέρα μου; Δεν είπαμε κάτι παράλογο”. Πάω να φύγω και βγαίνει στο παράθυρο και λέει η γιατρός ”τώρα καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά σου είναι βλαμμένα σαν εσένα”. Το μόνο που έκανα ήταν να πάω προς το μέρος της και πρώτη αυτή με πιάνει και όπως πάει να με σπρώξει την σπρώχνω εγώ. Όπως έπεσε η γιατρός κάτω έτσι έπεσα και εγώ πίσω. Σηκωθήκαμε και φύγαμε και μας είπε ”ότι θα κάνει μήνυση».

Στη συνέχεια η 19χρονη τόνισε: «Πρώτη φορά είδα την γιατρό. Δεν αρνήθηκα να δείξω το rapid test. Το είχα στο φούτερ μου γιατί αν μου το ζητούσε να το κάνω. Οταν πήγα εκεί είχαν περάσει τρία 24ωρα και το είχα μαζί μου. Δεν αρνήθηκα να κάνω rapid test. Δεν με ρώτησε αν έχω κάνει το τεστ».

Η 19χρονη έχει άλλα πέντε αδέρφια και όπως αναφέρει μόνο ο μεγάλος αδερφός της έχει κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, ενώ η ίδια κάνει rapid test για να πηγαίνει στη σχολή της. «Και η αδερφή μου που πηγαίνει στη δική της σχολή κάνει rapid, ενώ τα πιο μικρά αδέρφια μου τα πιάνουν το self test. Η μητέρα μου δουλεύει σε σούπερ μάρκετ και κάνει συνεχώς rapid test».

Σαν οικογένεια κάνουν τουλάχιστον δέκα rapid test την εβδομάδα με δέκα ευρώ το καθένα. Να σημειωθεί ότι η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 19χρονης και του πατέρα της για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση για τον φερόμενο ξυλοδαρμό γιατρού στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου στο Μεσολόγγι.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις