Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεσολόγγι: «Μου είπε ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να βρεθεί» αποκαλύπτει συγκρατούμενος του κρεοπώλη

Μεσολόγγι: «Μου είπε ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να βρεθεί» αποκαλύπτει συγκρατούμενος του κρεοπώλη

Σε σοβαρές αποκαλύψεις προχώρησε συγκρατούμενος του κρεοπώλη, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» με αφορμή την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Ο κρεοπώλης, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό στο Μεσολόγγι, συνελήφθη χθες (18.01.2024), ωστόσο, επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου. 

Συγκρατούμενος του κρεοπώλη αποκάλυψε στο «Tlive»: «Τον ρώτησα για ποιο λόγο κρατείται στο Α.Τ. Μεσολογγίου και μου είπε ότι “με κρατούν για ένα μαχαίρι που είχαν βρει μέσα στο αυτοκίνητο μου και μου φορτώνουν και ένα φόνο”. Και σε κάποια φάση μού λέει “το παιδί είναι νεκρό. Δεν πρόκειται να βρεθεί”…». 

«Με ρώτησε για τις φυλακές Κορυδαλλού. Αν κάποιος κρατούμενος μπορεί να εργαστεί εκεί… Όταν τον έπαιρνε η Ασφάλεια, έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο, ότι και καλά δεν συμβαίνει τίποτα, ήταν άνετος… Κι όταν κατέβαινε, ήταν λες και είχε πέσει μία ολόκληρη πολυκατοικία στο κεφάλι του. Αγχωμένος, θλιμμένος… Μου έλεγε “έμπλεξα”. Ξημερώματα Κυριακής, τον άκουσα στον ύπνο του να λέει “τι έκανες ρε μαλ@@@@;”…».

Τι αποκαλύπτει στο Tlive ο άνθρωπος που μίλησε για τελευταία φορά με τον Μπάμπη

Στο T-live μίλησε και ο άνθρωπος που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον Μπάμπη από το Μεσολόγγι, πριν αυτός εξαφανιστεί. Ο φίλος του λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, έστειλε ένα μήνυμα στον Μπάμπη, τον οποίο δεν ελήφθη. Άρχισε να ανησυχεί την επόμενη ημέρα, όταν ο Μπάμπης εξακολουθούσε να μην απαντάει στις κλήσεις και στα μηνύματά του.

«Ο Μπάμπης μου είχε πει ότι θα πήγαινε για κυνήγι στα Ρέτσινα, με τον συγκεκριμένο. Ήταν γενικό, ότι θα πάει στο συγκεκριμένο μέρος για κυνήγι, με το συγκεκριμένο άτομο. Του έστειλα 11:27… Το μήνυμα δεν παραδόθηκε. Δεν ήθελα να πάει το μυαλό μου στο κακό, δεν πήγε το μυαλό μου στο κακό.

Τον ξανακάλεσα και του έστειλα μήνυμα “καλημέρα” και δεν μου είχε απαντήσει. Εκεί άρχισα να ανησυχώ, αλλά λέω “εντάξει, μπορεί να είναι στο χωριό σαν… διήμερο” να το πω έτσι, απλά. Και μετά, τίποτα. Από εκεί και πέρα, τον κάλεσα στο τηλέφωνο, δεν σήκωσε κανένα τηλέφωνο, μέχρι που με ειδοποίησε η μητέρα του» δηλώνει στο T-live ο φίλος του Μπάμπη από το Μεσολόγγι..

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα ήθελε να ελπίζει ότι ο φίλος του είναι καλά, αλλά δυστυχώς, δεν το πιστεύει.

«Ιδανικά θα ήθελα να είναι κάπου ο φίλος μου και να κάνει διακοπές. Δεν είναι άτομο που εξαφανιζόταν ποτέ ο Μπάμπης. Πάντα θα ειδοποιούσε και την μητέρα του και μένα… Δεν υπήρχε… Κάθε μέρα θα μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Εγώ θεωρώ ότι κάτι κακό του έχει συμβεί. Κάτι του έχει κάνει. Και μετά, στις αντιφάσεις κάποια πράγματα φαίνονται. Πρώτα από όλα, δεν αφήνεις ποτέ έναν άνθρωπο, ενώ ξέρεις ότι κάποιοι τον ψάχνουν, εσύ να σηκωθείς να φύγεις. Είναι αδιανόητο».

Σύμφωνα με τον φίλο του Μπάμπη, άνθρωποι που γνωρίζουν τον 50χρονο κρεοπώλη υποστηρίζουν ότι αυτός υπερηφανευόταν για το ότι συγχωριανοί του τον καλούσαν να σκοτώσει σκυλιά που δεν τα ήθελαν, γιατί δεν ήταν καλά στο κυνήγι.

«Είχα ακούσει ότι όταν κάποιος δεν ήθελε, για παράδειγμα, το σκυλί του, τον καλούσε, πήγαινε αυτός και το έλεγε με καμάρι, δηλαδή, αυτό που έκανε. Ότι σκότωνε σκυλιά… Είναι άρρωστο αυτό, το θεωρώ άρρωστο», υποστηρίζει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις