Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μεσολόγγι: «Ο Μπάμπης είχε άγχος αν θα του επέστρεφε ο κρεοπώλης τα λεφτά» κατέθεσε φίλος του

Μεσολόγγι: «Ο Μπάμπης είχε άγχος αν θα του επέστρεφε ο κρεοπώλης τα λεφτά» κατέθεσε φίλος του

Όσα γνώριζε για το ραντεβού του Μπάμπη με τον κρεοπώλη κατέθεσε στις αρχές ο φίλος του 31χρονου θύματος δολοφονίας από το Μεσολόγγι. Την κατάθεση του ανθρώπου «κλειδί» παρουσίασε η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου. 

Ο φίλος του Μπάμπη, που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι, κλήθηκε να καταθέσει στην αστυνομία και είπε πως γνώριζε ότι το θύμα φοβόταν τον κρεοπώλη.

«18:30 τον κάλεσα για να μάθω τι είχε κανονίσει και εκείνος μου απάντησε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με τον κρεοπώλη. Εγώ του πρότεινα να μην πάει. Αφενός, γιατί είναι επικίνδυνο το κυνήγι την νύχτα και αφετέρου γιατί γνώριζα ότι ο κρεοπώλης του χρωστούσε 17.000 ευρώ και είχα μια ανησυχία για αυτό, πλην όμως, ο Μπαμπης ήταν κάθετος και θα πήγαινε για κυνήγι», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Μετά τον κάλεσα 20:12 και του ανέφερα ότι έπρεπε να έρθει να ψήσουμε χωρίς να πούμε κάτι άλλο. Τις τελευταίες ημέρες ήταν προβληματισμένος και μου ανάφερε ότι είχε άγχος για το αν θα του επέστρεφε ο κρεοπώλης τα λεφτά. Αν συνέβαινε κάτι άλλο θα μου το έλεγε γιατί μου τα έλεγε όλα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις