Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Οι πρώτες ώρες του κρεοπώλη στις φυλακές Κορυδαλλού

Μεσολόγγι: Οι πρώτες ώρες του κρεοπώλη στις φυλακές Κορυδαλλού

Στην Γ’ πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, και συγκεκριμένα στο κελί 64 μαζί έναν βαρυποινίτη για υποθέσεις ναρκωτικών, κρατείται ο κρεοπώλης του Μεσολογγίου, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, να προφυλακιστεί ως ο βασικός κατηγορούμενος την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, αφού πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις και υπεβλήθη σε τεστ κορoνοιού, τοποθετήθηκε σύμφωνα με «πηγές» του newsit.gr, στην Γ’ πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος Κ1.

Στο κελί, δεν βρίσκεται μόνος του αλλά θα περνά την καθημερινότητα του με έναν κρατούμενο βαρυποινίτη, που έχει εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών. Οι ίδιες πληροφορίες λένε, πως αν και υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις κρατουμένων για τον νέο τρόφιμο που πέρασε την πύλη του μεγαλύτερου καταστήματος της χώρας, εντούτοις δεν κρίθηκαν ανησυχητικές και έτσι, ο κρεοπώλης του Μεσολογγίου αποφασίστηκε να μην ενταχθεί σε κάποιο ειδικό καθεστώς κράτησης και να τοποθετηθεί σε κελί της Γ’ με ένα ακόμη άτομο.

Στην συγκεκριμένη πτέρυγα, σύμφωνα με πληροφορίες, φιλοξενούνται κρατούμενοι κυρίως Έλληνες, που έχουν εμπλακεί, στην πλειονότητά τους, σε υποθέσεις ναρκωτικών. 

Αν και σκληρός και άκαμπτος, κατά την απολογία του ανακριτή, μόλις πέρασε την πύλη των φυλακών, ο 50χρονος εμφάνισε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Είπε πως αισθανόταν πίεση και ήθελε να αυτοκτονήσει και για το λόγο αυτό οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, κινήθηκαν άμεσα και τον οδήγησαν για εξέταση από ψυχίατρο. Ίδιες πληροφορίες του newsIT.gr, λένε πως ο ειδικός απεφάνθη ότι ο κρεοπώλης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως ψυχολογικό πρόβλημα ενώ πέρασε και από εξέταση καρδιολόγου γιατί όπως τους είπε στο παρελθόν είχε προκύψει ένα ζήτημα με την καρδιά του. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις