Ελλάδα

Μεσσήνη: 65χρονος έριξε βενζίνη και έκαψε περιπολικά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα

Ο άνδρας φαίνεται να έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στη Μεσσήνη το βράδυ της Κυριακής 30.11.2025, όταν ένας άνδρας, έβαλε φωτιά σε περιπολικά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν 65χρονος, γνωστός στις Αρχές για παλαιότερες υποθέσεις εμπρησμών και άλλα περιστατικά, έβαλε φωτιά και προκάλεσε φθορές σε δύο περιπολικά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στη Μεσσήνη.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και άρχισε να μιλάει για τις δυσκολίες τε ζωής του όταν ξαφνικά περιέλουσε με βενζίνη που είχε μαζί του σε μπιτόνια τα οχήματα και τους έβαλε φωτιά.

Ο άνδρας φέρεται να έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Άμεση και σωτήρια ήταν η αντίδραση του αξιωματικού υπηρεσίας, ο οποίος έσβησε τη φωτιά με πυροσβεστήρα και απέτρεψε τα χειρότερα.

Ο 65χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξαφάνιση 16χρονης Λόρα: «Μας έδειχνε σημάδια αυτοτραυματισμού, έψαχνε κινητό με 50 ευρώ και ζητούσε να της βρούμε δουλειά»
Νέες αποκαλύψεις για την αγνοούμενη Λόρα - Οι «σκοτεινές» σκέψεις, η σχεδιασμένη φυγή και οι γονε΄ςι της που αρνούνταο οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και κάνουν ό,τι μπορούν για να την βρουν
Η 16χρονη Λόρα
«Θα με σκότωνε, δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά» είπε ο 44χρονος στον αδερφό του μετά τη δολοφονία στο Αγρίνιο
Ο αδερφός του 44χρονου είπε ότι τα πράγματα με το θύμα είχαν ξεφύγει από το περασμένο Πάσχα, όταν ο 50χρονος πίστευε πως ο δράστης είχε συνάψει σχέση με τη γυναίκα του
Το αυτοκίνητο, το θύμα (κάτω) και ο δράστης (επάνω)