Ελλάδα

Μεσσήνη: Ξεσπά στο newsit.gr η 49χρονη – «Δεν είχαμε οικονομικές διαφορές, ζήλεψε γιατί δεν ήθελε να προχωρήσω»

Η 49χρονη που δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό στη Μεσσήνη μίλησε στο newsit.gr για την σχέση που είχε με τον 50χρονο και υποστηρίζει ότι τίποτα στην συμπεριφορά του δεν την είχε κάνει να υποψιαστεί τι θα συνέβαινε. «Δεν είχε δείξει τίποτα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο» λέει. 

«Όλα ήταν πολύ ήρεμα. Τώρα πιστεύω ότι υπήρχαν σημάδια αλλά δεν τα έβλεπα» λέει, μιλώντας στο newsit.gr, η 49χρονη που δέχτηκε την επίθεση από τον πρώην σύντροφό της με καυστικό υγρό στην Μεσσήνη. «Δεν είχε δείξει τίποτα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Όλα ήταν πολύ ήρεμα» προσθέτει.

«Δεν υπάρχουν οικονομικές διαφορές, μάλλον ζήλεψε γιατί δεν ήθελε να δημιουργήσω άλλη σχέση. Ήθελε να είμαστε μαζί. Μου το είχε πει ότι επιθυμούσε πολύ να είμαστε μαζί και του είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω. Μου είχε κάνει και πρόταση γάμου αλλά δεν είχα δεχτεί» λέει η 49χρονη γυναίκα από την Μεσσήνη, μιλώντας στο newsit.gr.

Η άτυχη 49χρονη μας εξηγεί ότι μάλλον υπήρχαν σημάδια στην συμπεριφορά του πρώην συντρόφου του ωστόσο εκείνη δεν τα είχε εντοπίσει. «Τώρα πιστεύω ότι υπήρχαν σημάδια αλλά δεν τα έβλεπα. Πάντως σίγουρα δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα, ούτε ήταν βίαιος και ήταν καλός πατέρας. Δεν είχαμε καν προβλήματα το τελευταίο διάστημα που μέναμε μαζί, δεν είχαμε μαλώσει. Όλα ήταν φυσιολογικά».

Η γυναίκα που έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο δεξί μάτι της δίνει δύναμη σε όλες τις γυναίκες και τις συμβουλεύει «να προσέχουν, να μην ζήσει καμία κάτι τέτοιο και να είναι πολύ προσεκτικές στις επιλογές τους».

Η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί και η ίδια αναφέρει στο newsit.gr «σήμερα δεν είμαι πολύ καλά αλλά γενικά με το μάτι έχουμε μια μικρή βελτίωση, ο γιατρός μου είναι αισιόδοξος. Όμως έχουμε πολύ δρόμο».

Στην ερώτηση του newsit.gr ποια θα είναι τα επόμενα βήματα, η 49χρονη τονίζει ότι το πρώτο που θέλει είναι να γίνει καλά, αναφέροντας «θέλω να επανέλθει η υγεία μου στα φυσιολογικά της για να μπορέσω να ξαναπάω την εργασία μου και να συνεχίσω τη ζωή μου. Μόνο αυτό».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της άτυχης γυναίκας, που είναι μητέρα συνολικά έξι παιδιών, «η υπεράσπιση δήλωσε χθες παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας της Καλαμάτας στο Πρωτοδικείο και υποστήριξη της κατηγορίας ενώ θα προσκομίσουμε έγγραφα, ιατρικά πιστοποιητικά το οποία βεβαιώνουν την βλάβη την οποία έχει υποστεί η εντολέας μου και τις μαρτυρίες του ιδιοκτήτη του καθαριστηρίου όπου εργάζεται το θύμα και τις μαρτυρίες των τεσσάρων ενηλίκων τέκνων του πρώην ζευγαριού».

theodoropoulos dikigoros

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος 49χρονης

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θοδωρής Κολυδάς για την κακοκαιρία: «Κενό στο σύστημα πρόβλεψης για την Αττική» – Αυξάνεται ο κίνδυνος από την έλλειψη δεδομένων
Ο Θοδωρής Κολυδάς καταγγέλλει πως το κενό στο σύστημα αναγκάζει τους μετεωρολόγους να βασιστούν αποκλειστικά στα προγνωστικά μοντέλα μεταξύ των οποίων υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις
Βροχή
Στη φυλακή οδηγός μηχανής στη Θεσσαλονίκη που παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα 27χρονη δύο μέρες πριν από τον γάμο της
Την καταδίκη του 24χρονου ζήτησε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας, που σχολιάζοντας την απολογία του, έκανε λόγο για έναν κυνικό και αμετανόητο κατηγορούμενο
Περιπολικό
Ρόδος: Το σκηνοθετημένο τροχαίο που έδειχνε έγκλημα και ο 49χρονος δολοφόνος του ξενοδόχου Κωνσταντίνου Τσιαντή
Ο 49χρονος Ουκρανός που αναζητείται για τη δολοφονία ήταν γνωστός με το ξενοδόχο, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει κι άλλες φορές τη δικαιοσύνης και στις αστυνομικές αρχές
Ο άτυχος ξενοδόχος της Ρόδου, Κωνσταντίνος Τσιαντής
Στον κλοιό της κακοκαιρίας η χώρα: Βροχή με το τουλούμι, έντονη χιονόπτωση στα ορεινά και άνεμοι 9 Μποφόρ - Live όλες οι εξελίξεις
Τα φαινόμενα θα είναι επικίνδυνα σε Πελοπόννησο, Αττική, Βοιωτία, Εύβοια και Βόρειο Αιγαίο - Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
Γυναίκα στη χιονισμένη Κοζάνη 27