Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

«Μετά την επίθεση φοβήθηκα πως θα πεθάνω» λέει ο μάγειρας που μαχαιρώθηκε στη Θεσσαλονίκη

«Μετά την επίθεση φοβήθηκα πως θα πεθάνω» λέει ο μάγειρας που μαχαιρώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από πελάτη, περιέγραψε ο μάγειρας του ουζερί στη Θεσσαλονίκη.

Ο 65χρονος μίλησε στο Live News και αποκάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει και του επιτέθηκε 55χρονος πελάτης του ουζερί, επειδή θεώρησε ότι η μερίδα κοντοσούβλι που του σέρβιραν ήταν μπαγιάτικη.

Ο μάγειρας είδε το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο ουζερί που εργαζόταν και περιέγραψε τι συνέβη.

Τίποτα δεν έδειχνε τα όσα επρόκειτο να γίνουν. Ο δράστης φτάνει, χαιρετάει τον μάγειρα στην είσοδο και μπαίνει στο μαγαζί. Μιλάει με ορισμένους από τους θαμώνες και κάθεται για να παραγγείλει.

«Με ρωτάει, το έχω, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θέλει», είπε ο 65χρονος.

Η στιγμή του μαχαιρώματος

Η παραγγελία έχει φτάσει στο τραπέζι κι τα πράγματα ξεφεύγουν. Ο 55χρονος φωνάζει την υπεύθυνη και τον μάγειρα. «Εδώ σηκώνεται και αρπάζει το πιρούνι. Σηκώνεται και ένας άλλος να τον σταματήσει και με χτυπά με το μαχαίρι», ανέφερε ο μάγειρας.

Εδώ ξεκινά η επίθεση. Ο 55χρονος πιάνει το μαχαίρι που υπήρχε μπροστά του και σηκώνεται για να χτυπήσει. Προσπαθεί να τον συγκρατήσει η υπεύθυνη αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν.

Ο δράστης ατάραχος μετά την επίθεση βάζει το μπουφάν του, περνάει δίπλα από τον τραυματισμένο μάγειρα κι φεύγει με το μηχανάκι του. Είναι οι στιγμές που το θύμα χάνει αίμα και περιμένει ασθενοφόρο.

«Φεύγει σιγά σιγά. Σκεπάζεται κιόλας να μην κρυώσει. Μας βρίζει», σχολίασε.

Ο δράστης που κρυβόταν για μέρες μετά την επίθεση, έκανε λόγο για μια άτυχη στιγμή. Φέρεται να έχει υποστηρίξει πως ήταν μεθυσμένος και δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του

«Τώρα αισθάνομαι χειρότερα που βλέπω τη σκηνή. Δεν το πίστευα πως έχει γίνει σε εμένα αυτό», σχολιάζει ο μάγειρας, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και πλέον ζητά και περιμένει την παραδειγματική τιμωρία του άντρα που λίγο έλειψε να τον σκοτώσει. Οι συγγνώμες όπως έχει πει, δεν του αρκούν για τα όσα έζησε.

«Βρισκόταν σε κατάσταση μέθης»

Στο Live News μίλησε και η υπεύθυνη του καταστήματος, η γυναίκα που προσπάθησε να εμποδίσει τον δράστη.

«Ενώ εργαζόμουν στο ουζερί, ήρθε ο δράστης, τον οποίο γνωρίζω καθώς παλιότερα είχαμε σχέση. Η σχέση μας, η οποία ξεκίνησε από την γνωριμία στο ουζερί, έχει πολύ καιρό που διακόπηκε. Όταν ήρθε βρισκόταν σε προφανή κατάσταση μέθης. Αφού παρήγγειλε φαγητό και του πήγα την παραγγελία που μου ζήτησε, άρχισε να καταναλώνει αλκοόλ. Πήγε μόνο του στο ψυγείο και πήρε μία ρετσίνα. Άρχισε να με βρίζει έντονα και να διαμαρτύρεται για την ποιότητα του φαγητού που του σέρβιρα. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οι φωνές του άρχισαν να γίνονται πιο έντονες, βγήκε από την κουζίνα ο μάγειρας του καταστήματος, προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Ξεκίνησαν να φωνάζουν και οι δύο και να πλησιάζει ο ένας τον άλλον επικίνδυνα. Μπήκα ανάμεσα τους να τους χωρίσω, δίχως όμως να το καταφέρω. Όταν κατάφερα να τους χωρίσω, είδα τον μάγειρα να αιμορραγεί από την κοιλιά του. Τότε σάστισα και άρχισα να φωνάζω στον δράστη. Δεν είχα δει ότι πήρε μαχαίρι στα χέρια του. Αυτός πήρε το μπουφάν του και έφυγε με την μηχανή του. Δυστυχώς δεν μπόρεσαν τον συγκρατήσω», είπε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις