Ελλάδα

Metallica fever στην Τεχνόπολη: 5 ώρες στην «ουρά» για ένα αναμνηστικό – Αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ, «παράταση» στον Ηλεκτρικό

«Ακούω Metallica από πολύ μικρή ηλικία και παραμένουν η αγαπημένη μου μπάντα εδώ και χρόνια», λέει μαθητής που ετοιμάζεται για τις πανελλήνιες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πλησιάζει το Σάββατο 9 Μαΐου που οι θρυλικοί Metallica θα ανέβουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της εντυπωσιακής περιοδείας M72 World Tour. Τεράστιες «ουρές» έχουν σχηματιστεί από το πρωί της Παρασκευής (08.05.2026) έξω από την Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, από fans των Metallica.

Οι οπαδοί των Metallica στέκονται ακόμη και πέντε ώρες στην «ουρά», λόγω του pop up store που έχει στηθεί στον χώρο μπροστά από την Τεχνόπολη. Η ουρά έχει «αγκαλιάσει» τον μεγάλο περιβάλλοντα χώρο και η προσέλευση συνεχίζεται.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας στάθηκαν υπομονετικά στην «ουρά» για να εξασφαλίσουν αποκλειστικά είδη και συλλεκτικά αντικείμενα.

Ανάμεσά τους ξεχώριζαν και πολλοί νεότεροι θαυμαστές, αποδεικνύοντας ότι το θρυλικό ροκ συγκρότημα συνεχίζει να κερδίζει έδαφος και στις επόμενες γενιές.

Δύο μαθητές που ετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξήγησαν στην κάμερα του Orange Press Agency πως η αγάπη τους για τους Metallica προήλθε από την οικογένεια:

«Ακούω Metallica από πολύ μικρή ηλικία και παραμένουν η αγαπημένη μου μπάντα εδώ και χρόνια. Ο πατέρας μας άκουγε Ozzy Osbourne και έτσι μας μετέδωσε αυτή τη μουσική κουλτούρα».

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ λόγω Metallica, παράταση στη λειτουργία του Ηλεκτρικού

Η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα λειτουργίας των μέσων σταθερής τροχιάς το βράδυ του Σαββάτου (09.05.2026), προκειμένου να εξυπηρετηθεί η μεγάλη ροή επιβατών μετά τη συναυλία των Metallica στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, στη Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) θα υπάρξει παράταση της κυκλοφορίας έως τη λήξη της συναυλίας, με τα δρομολόγια να προσαρμόζονται ανάλογα με τη ροή αποχώρησης των θεατών. Παράλληλα, θα δρομολογηθούν επιπλέον συρμοί για την ενίσχυση της εξυπηρέτησης.

H ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

«Σας ενημερώνουμε, πως το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαΐου, για την εξυπηρέτηση των θεατών της συναυλίας Metallica στο ΟΑΚΑ, θα υπάρξει, ανάλογα με τη ροή αποχώρησης των θεατών, παράταση κυκλοφορίας στη Γραμμή 1 Μετρό (ΗΣΑΠ) ως τη λήξη της συναυλίας και ενίσχυση της κυκλοφορίας με επιπλέον συρμούς. Υπενθυμίζουμε, πως το Σάββατο υφίσταται 24ωρη λειτουργία των Γραμμών 2 και 3 του Μετρό και του Τραμ και οι θεατές- επιβάτες μπορούν να κάνουν χρήση και αυτών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Mr. Χωριάτικο «τα ρίχνει» στον λογιστή: «Πάνε να μου τα φορτώσουν επειδή δεν θα μπω φυλακή» υποστηρίζει ο δεύτερος
«Γιαννακόπουλος και λογιστής είχαν ρήξη στη σχέση τους και μεσολάβησα να τους τα βρω» υποστήριξε ο Ρίζος - Όλες οι απολογίες του Mr. Χωριάτικο, του αρχιλογιστή και του πρώην συνδικαλιστή
Το λογότυπο των φούρνων «Το Χωριάτικο»
Χειροπέδες σε 6 μέλη εγκληματικής οργάνωσης που παρίσταναν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και εξαπατούσαν πολίτες – Πάνω από 565.000 ευρώ η λεία τους
Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκε το τηλεφωνικό κέντρο της οργάνωσης, όπου συνελήφθησαν πέντε άτομα, ενώ ένα ακόμη άτομο συνελήφθη σε χώρο του ίδιου οικήματος, όπου φυλάσσονταν τα κλοπιμαία
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Επιχειρηματίες και γνωστός ηθοποιός στους συλληφθέντες για φοροδιαφυγή 203 εκατ. ευρώ - Στρατολογούσαν «αχυρανθρώπους» στα αντικαρκινικά νοσοκομεία
Στην επιχείρηση «Αχυράνθρωποι» της ΑΑΔΕ συνελήφθησαν 18 άτομα, μεταξύ των οποίων, επιχειρηματίες, λογιστές και γνωστός ηθοποιός-μοντέλο
18 συλλήψεις από την ΑΑΔΕ 173