Ελλάδα

Μεθυσμένος αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, έκαψε την ελληνική σημαία στα Πατήσια

Ένορκη Διοικητική Εξέταση έχει διαταχθεί για αστυνομικό, εκτός υπηρεσίας, που συνελήφθη γιατί έκαψε την ελληνική σημαία σε πανηγύρι στα Πατήσια!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια πανηγυριού για τη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας, στα Πατήσια. Ο αστυνομικός και ενώ ήταν μεθυσμένος έκαψε μια ελληνική σημαία.

Μη γνωρίζοντας την ιδιότητά του, όσοι τον είδαν, κάλεσαν την αστυνομία και οι αστυνομικοί που πήγαν στο περιστατικό με… έκπληξη διαπίστωσαν πως είχαν να κάνουν με έναν συνάδελφό τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει τεθεί εκτός υπηρεσίας λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και μάλιστα του έχει αφαιρεθεί και το υπηρεσιακό του όπλο! Παραμένει όμως στο Σώμα!

Ο αστυνομικός φέρεται να είπε στους συναδέλφους του πως έκαψε την ελληνική σημαία γιατί ήθελε έτσι να εκδικηθεί την… ακροδεξιά!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
43ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Ρεκόρ συμμετοχών με 85.000 δρομείς – Οι δρόμοι που κλείνουν σήμερα στην Αττική
Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η συμμετοχή στην κλασική διαδρομή των 42.195 μέτρων, από τον Μαραθώνα μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου αναμένεται να αγωνιστούν περίπου 25.000 δρομείς
Ο αυθεντικός Μαραθώνιος 9
Καιρός σήμερα: Συννεφιές, βροχές στα ανατολικά και ψύχρα – 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, στην περιοχή των Κυθήρων έως 6 μποφόρ
Κρύο στην Αθήνα
Κύκλωμα φοροδιαφυγής στη Θεσσαλονίκη: Ο «αχυράνθρωπος» Ερρίκος Πετιλόν εμφανιζόταν ως διαχειριστής ή εταίρος σε 8 νομικά πρόσωπα που «γέννησαν» χρέη 595.976 ευρώ
Τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορούνται οι πρώτοι συλληφθέντες για το κύκλωμα - «Ψάρευαν» ανθρώπους με οικονομικά προβλήματα ακόμη και έξω από νοσοκομεία για να τους μετατρέψουν σε «αχυρανθρώπους»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NDP
159