Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Μετρό: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γραμμή 2

Κλειστοί είχαν μείνει προσωρινά οι σταθμοί του μετρό Ανθούπολη, Περιστέρι, Αγ. Αντώνιος και μετά από εργασίες το πρόβλημα λύθηκε. 

Συγκεκριμένα προβλήματα σημειώθηκαν  στη γραμμή 2 του μετρό και γι’ αυτό τον λόγο πραγματοποιούνταν μερική κίνηση των συρμών στο τμήμα Σεπόλια – Ελληνικό.

Όπως αναφέρει η ΣΤΑ.ΣΥ. οι σταθμοί έκλεισαν εξαιτίας προβλήματος στη σηματοδότηση, ενώ επί τόπου βρέθηκαν  τεχνικά συνεργεία που εργάστηκαν και μετά από λίγο η κίνηση σε όλη τη γραμμή αποκαταστάθηκε.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εντοπίστηκε 12χρονος να οδηγεί αυτοκίνητο στο Ζεφύρι - Σχεδόν 70 παραβάσεις του ΚΟΚ σε Άνω Λιόσια και Φυλή
Επιβεβαιώθηκαν παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, για στέρηση άδειας οδήγησης, μη χρήση προστατευτικής ζώνης, μη χρήση κράνους και φθαρμένα ελαστικά, ενώ ακόμα ακινητοποιήθηκαν 10 οχήματα
Ζεφύρι: Εντοπίστηκε 12χρονος να οδηγεί – Σχεδόν 70 παραβάσεις του ΚΟΚ σε Άνω Λιόσια και Φυλή