Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Μετρό: Κλειστός όλη μέρα αύριο ο σταθμός “Σύνταγμα” – Αλλαγές σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Μετρό: Κλειστός όλη μέρα αύριο ο σταθμός “Σύνταγμα” – Αλλαγές σε λεωφορεία και τρόλεϊ

– Αδιάβατοι θα είναι αύριο και μεθαύριο οι δρόμοι στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης Ερντογάν
– Λεωφορεία και τρόλεϊ θα αλλάξουν τα δρομολόγιά τους
– Κλειστός ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα
– Απαγορεύονται πορείες και συγκεντρώσεις

Κλειστός θα παραμείνει αύριο Πέμπτη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό. γενικότερα τόσο η Πέμπτη όσο και η Παρασκευή θα είναι δύσκολες ημέρες λόγω της επίσκεψης Ερντογάν.

Η απόφαση να μείνει κλειστός όλη μέρα ο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, ελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Επίσης, λόγω της διήμερης επίσκεψης Ερντογάν, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ή θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης.

Αυτό θα γίνεται σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από τις 6 αύριο το πρωί έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή.

Κλειστή η λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής – Χαμός με τα δρομολόγια

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α’ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Κόλαση θα επικρατεί γενικότερα στους δρόμους του Λεκανοπεδίου αφού πολλοί δρόμοι θα κλείνουν σταδιακά από την τροχαία, ανάλογα με τα δρομολόγια του Ταγίπ Ερντογάν.

Που θα απαγορευθούν οι πορείες και οι συγκεντρώσεις

Με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017, στις ακόλουθες περιοχές:

α. Στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Ιπποκράτους (από τη συμβολή της με τη Λ. Αλεξάνδρας) – δεξιά Αλεξάνδρας – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – συνέχεια Παναγιώτη Κανελλόπουλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – συνέχεια Ηλία Ηλιού – δεξιά Αμβροσίου  Φραντζή – αριστερά Καλλιρρόης – συνέχεια Π. Τσαλδάρη – δεξιά Πειραιώς – δεξιά Ερμού – αριστερά Αγίων Ασωμάτων – δεξιά Ερμού – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Άνθιμου Γαζή – δεξιά Χρήστου Λαδά – συνέχεια Εδουάρδου Λω – συνέχεια Σίνα – αριστερά Σόλωνος – δεξιά Ιπποκράτους (μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας).

β. Στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων, ως και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών και

γ. Στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις