Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μετρό: Βίντεο σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη

μετρό

Τον δέρνουν αλύπητα με κλωτσιές και μπουνιές επειδή τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα. Βίντεο δείχνει τους νεαρούς να χτυπούν τον σταθμάρχη στα πλευρά, το κεφάλι, το πρόσωπο και την κοιλιά.

Μόνο μια λέξη μπορεί να περιγράψει τα όσα δείχνει το βίντεο από την άγρια επίθεση στο μετρό της Ομόνοιας: Σοκ.

Οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό του εργαζομένου της ΣΤΑΣΥ το μεσημέρι της Τετάρτης, 13.01.2021, από αρνητές της μάσκας είναι αδιανόητες. Η επίθεση σημειώθηκε όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, ένας εργαζόμενος ζήτησε από δύο νεαρούς επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους και είπε σε έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα.

Οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.

Στο βίντεο, φαίνονται οι δύο νεαροί να χτυπούν και να κλωτσούν με φοβερή αγριότητα τον εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ στο κεφάλι, το στομάχι και την πλάτη.

Δείτε την άγρια επίθεση στο μετρό – Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές

Έξαλλος ο Χρυσοχοΐδης

Με μια ανακοίνωση που ξεχειλίζει από οργή, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενημερώνει για τις εξελίξεις γύρω από την επίθεση νεαρών εναντίον ενός σταθμάρχη, στο μετρό της Ομόνοιας.

«Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, δυο νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας. Σε παρατήρηση ότι δεν φορούν μάσκα, τον έφτυσαν, τον έβρισαν και τον χτύπησαν αποτρόπαια. Είναι στο νοσοκομείο. Θα συλληφθούν. Θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.

Πώς έγινε η επίθεση στο μετρό

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης, 13.01.2021, προκαλώντας την οργή όχι μόνο των συναδέλφων του αλλά και κάθε σκεπτόμενου πολίτη. Ο Πρόεδρος του συνδικάτου σταθμαρχών της ΣΤΑΣΥ «Η πρώτη γραμμή», Λεωνίδας Γεωργόπουλος, περιγράφει στο newsit.gr πως έγινε η αποτρόπαιη επίθεση στον σταθμάρχη στο μετρό.

Click4More Αρνητές μάσκας ξυλοκόπησαν άγρια εργαζόμενο του Μετρό

«Ο συνάδελφος επιβιβάστηκε στο μετρό της Ανθούπολης για να ξεκινήσει τη βάρδια του στην Ομόνοια. Το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στη 13.00. Την ώρα που βρισκόταν στο συρμό διαπίστωσε πως δύο νεαρά άτομα, περίπου 20 με 25 ετών, δεν φορούσαν όπως έπρεπε τις μάσκες τους ενώ είχαν απλώσει και τα πόδια τους πάνω στα καθίσματα του συρμού. Η όλη συμπεριφορά τους ήταν απρεπής. Ο συνάδελφος τους πλησίασε και πολύ ευγενικά τους ζήτησε να φορέσουν τις μάσκες τους και να συμμορφωθούν. Αυτό που συνέβη τελικά ήταν πως όταν ο συρμός έφτασε στην Ομόνοια, οι νεαροί ακολούθησαν τον σταθμάρχη και βγήκαν έξω μαζί του στην πλατφόρμα. Μόλις έκλεισαν οι πόρτες του συρμού, άρχισαν να τον ξυλοκοπούν αδιάκοπα και δυνατά. Τον χτυπούσαν σε όλο το σώμα με κλωτσιές αλλά και στο πρόσωπο», αναφέρει.

Για την κατάσταση της υγείας του λέει: «Αυτή τη στιγμή, ο συνάδελφος βρίσκεται σε νοσοκομείο και του γίνονται διαρκείς εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν εσωτερικές αιμορραγίες ή πιο βαθιά τραύματα. Παρόλα αυτά η υγεία του σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύει. Ο συνάδελφος είναι περίπου 45 χρονών, παντρεμένος, με ένα μικρό παιδί».

Ο κ. Γεωργόπουλος λέει ότι: «Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συναντάμε αρνητές μάσκας μέσα στο μετρό. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παίρνει διαστάσεις όπως και η επιθετική διάθεση του επιβατικού κοινού».

Με πληροφορίες από: Star.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις