Ελλάδα

Μετρό: Χειρόφρενο από τις 11 το βράδυ έως το τέλος της βάρδιας!

Με απόφαση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, ανακοινώθηκε νέα στάση στο Μετρό από τις 11 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, παρακάμπτοντας την απαγόρευση κινητοποίησης του Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Πρακτικά, όσοι επιβάτες σχεδίαζαν να μετακινηθούν με τους συρμούς του Μετρό, από τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής (19.10.2018) έως τις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (20.10.2018), θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο μέσο μεταφοράς.

[read4more]

Νωρίτερα, το δικαστήριο είχε κρίνει πως η στάση είναι παράνομη και θα συνιστά αδικαιολόγητη απουσία. Η ΣΤΑΣΥ κάλεσε τους εργαζόμενους σε υπηρεσία, όμως, η παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας αναίρεσε την δικαστική απόφαση.

Οι εργαζόμενοι ζητούν, μεταξύ άλλων, κάλυψη των ελλείψεων προσωπικού και σε μέσα ατομικής προστασίας, και βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μαμά μου, άνοιξε τα μάτια» φώναζε η 44χρονη που έκανε όπισθεν και σκότωσε τη μητέρα της - Συγκλονιστική μαρτυρία για την τραγωδία στην Ελευσίνα
«Κάποια στιγμή η κόρη γύρισε και είπε "κλείστε την πόρτα, να μην δουν τα παιδιά". Ευτυχώς μια γειτόνισσα τα πήρε όλα και τα ανέβασε στο σπίτι της» λέει στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού δυστυχήματος
Το αυτοκίνητο στην Ελευσίνα
Οκτώ συλλήψεις για κλοπές αυτοκινήτων στην Αττική – Αναζητείται ακόμα ένας
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, 27 οχήματα βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και έχουν αποδοθεί ήδη στους ιδιοκτήτες τους και άλλα έξι κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης σήμερα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ