Δευτέρα, 20 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μία φέτα καλοκαίρι, παρακαλώ: Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ από τα My market

Μία φέτα καλοκαίρι, παρακαλώ: Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ από τα My market

Δροσερό και άκρως καλοκαιρινό το έκτο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ των My market! Μία ακόμη αισιόδοξη και φρέσκια έκδοση, με πλούσια θεματολογία βασισμένη στην ομώνυμη πλατφόρμα φροντίδας των My market.

Το νέο τεύχος μας εμπνέει και μας ξεσηκώνει για ένα μεγάλο καλοκαίρι ευεξίας, θετικής ενέργειας και ευτυχίας που μας αξίζει!

Μετά από μια δύσκολη περίοδο για όλους, έχουμε όλοι ανάγκη για τη  διάθεση ανάτασης που γεννούν οι ανοιχτοί καλοκαιρινοί ορίζοντες και η θεματολογία του περιοδικού είναι γεμάτη με ενότητες που θα μας ξεσηκώσουν για ένα αισιόδοξο και χρωματιστό καλοκαίρι με ευεξία και όμορφες στιγμές! Στις σελίδες του θα βρούμε συνταγές για δροσερά κοκτέιλ με φρέσκα φρούτα, εύκολα γλυκά ψυγείου, πρωινά που μας γεμίζουν ενέργεια, tips για να ανανεώσουμε την κρεβατοκάμαρά μας, ιδέες για να απολαύσουμε βραδιές με φίλους στη βεράντα με φεγγαράδα και άλλα πολλά θέματα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση!

Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40 €.

Τα έσοδα του περιοδικού θα συνεχίσουν να προσφέρονται για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market, με τίτλο +πράττω.

Ας υποδεχτούμε, λοιπόν, την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου όπως της αξίζει με θερινά σινεμά, βουτιές στις παραλίες των νησιών μάς, χαλαρά ολοήμερα πικνίκ στην άμμο, εκδρομές, ποδηλατάδες και φεγγαράδες στην βεράντα με φίλους!

Ας αρχίσουμε λοιπόν αυτό το καλοκαίρι!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις