Ελλάδα

Μια σύλληψη για εμπρησμό στη Θέρμη – Έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα

Παράλληλα του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.609,37 ευρώ

Ένα άτομο συνελήφθη την Κυριακή 27 Ιουλίου για εμπρησμό επειδή έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Θέρμης.

Πρόκειται για αλλοδαπό που συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Θεσσαλονίκης για τη φωτιά με τη Θέρμη.

Παράλληλα του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.609,37 ευρώ.

Εξάλλου, διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.625 ευρώ επιβλήθηκε σήμερα σε ημεδαπό από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολυγύρου για -κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας- εκτέλεση θερμών εργασιών εντός υπαίθριου χώρου σε περιοχή του δήμου Κασσάνδρας στην Χαλκιδική.

Επίσης, διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.312,50 ευρώ επιβλήθηκε σήμερα σε ημεδαπό από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών για κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου σε περιοχή του δήμου Γιαννιτσών στην Πέλλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
149