Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Μίκης Θεοδωράκης: «Μου λείπει τρομερά» λέει ο Άγγελος Θεοδωράκης μετά το 40ήμερο μνημόσυνο στην Κρήτη

Μίκης Θεοδωράκης: «Μου λείπει τρομερά» λέει ο Άγγελος Θεοδωράκης μετά το 40ήμερο μνημόσυνο στην Κρήτη

Πέρασαν 40 ημέρες από τότε που ο Μίκης Θεοδωράκης «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων. Στο μνημόσυνο παραβρέθηκε και ο εγγονός του μεγάλου μας συνθέτη, Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης.

Ο Μίκης Θεοδωράκης «κατοικεί» πλέον στον Γαλατά Χανίων, στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του, δίπλα, επίσης, στη μητέρα και τον αδερφό του. 

Στο Creta24 μίλησε λίγο μετά το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του κορυφαίου εκ των σύγχρονων Ελλήνων, ο εγγονός του, συγκινώντας.

Ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης από το πατρικό του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη, όπου βρέθηκε με όλα τα μέλη της οικογένειας Θεοδωράκη, δήλωσε:

«Έχουμε έρθει στο πατρικό του παππού. Είμαστε συγκινημένοι όλο αυτό το διάστημα. Ο παππούς μου μού λείπει πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας στηρίζει με την αγάπη του και μας κρατάει όρθιους όλες αυτές τις μέρες που είμαστε στη στεναχώρια μας».

Click4more: Μίκης Θεοδωράκης: Τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο – Παρούσα και η Μαργαρίτα

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον παππού, Μίκη Θεοδωράκη: «Πολύ απλά και ανθρώπινα θα σας πω ότι εμένα μου λείπει ο παππούς μου, ένας άνθρωπος που ήταν τόσο γλυκός και είχε τρομερή αγάπη για όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά του».

Ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη, μουσικός και αυτός, δήλωσε υπερήφανος ήταν τόσα χρόνια δίπλα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη. «Δεν μπορώ να σας μιλήσω για το έργο του γιατί εμείς είμαστε γεννημένοι μέσα στο έργο του. Δεν ασχολήθηκα ποτέ να μελετήσω το έργο του. Ο ίδιος μάς τα διηγούνταν σαν ιστορίες πάντοτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις