Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μικρή Βαλεντίν: Η γυναίκα που την πήρε από την Ελλάδα είναι η βιολογική της μητέρα!

Μικρή Βαλεντίν: Η γυναίκα που την πήρε από την Ελλάδα είναι η βιολογική της μητέρα!

Οι γαλλικές αρχές επικοινώνησαν με τις ελληνικές και υποστήριξαν ότι η γυναίκα που είναι με την μικρή είναι όντως η βιολογική της μητέρα! «Αν θέλετε εξέταση DNA να προσφύγετε στα δικαστήρια», διαμήνυσαν.

Η μητέρα της Βαλεντίν είναι τελικά η γυναίκα που μέσω δικηγόρου επικοινώνησε με τις Γαλλικές Αρχές και ισχυρίστηκε ότι η 7χρονη είναι παιδί της.

Η υπόθεση αυτή που ξεκίνησε ως εξαφάνιση και συγκλόνισε το πανελλήνιο δεν παύει να μας εκπλήσσει καθημερινά με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με επικοινωνία που είχαν οι γαλλικές αστυνομικές αρχές με τις ελληνικές, τους είπαν ότι είναι πεπεισμένοι ότι η γυναίκα αυτή είναι η μάνα του παιδιού. Όπως εξήγησαν, τόσο από την έρευνα στο περιβάλλον της, τις συνεντεύξεις που πήραν αλλά και το σχολείο στο οποίο φοιτά η 7χρονη είναι βέβαιοι ότι είναι η βιολογική μητέρα της Βαλεντίν. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα είχε πει από την πρώτη στιγμή που δήλωσε την εξαφάνιση της μικρής ο πατέρας της είχε πει ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή!

Η γυναίκα, σύμφωνα με τους Γάλλους αστυνομικούς, είναι στην Γαλλία από το 2015.

Μάλιστα, οι Γάλλοι αστυνομικοί είπαν στους Έλληνες συναδέλφους τους ότι αν επιθυμούν εξέταση DNA για να πιστοποιήσουν και τυπικά την συγγένεια ανάμεσα σε μητέρα και κόρη τότε θα πρέπει να ακολουθήσουν την δικαστική οδό.

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

Ο άνθρωπος που υποστηρίζει ότι είναι ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις και έχει πει και πολλά ψέμματα.

Και όπως δήλωσε και ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας, «Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ».

Τα αναπάντητα ερωτήματα και τα θολά σημεία είναι πολλά. Οι αρχές συνεχίζουν αδιάκοπα τις έρευνες για να βρουν την αρχή του νήματος, καθώς η στάση του πατέρα, οι αντιφάσεις τις οποίες έχει πέσει και τα ψέματα που έχει πει, δημιουργούν περισσότερα ερωτήματα απ’ όσα έλυσε ο εντοπισμός του παιδιού στη Γαλλία.

«Από την πρώτη στιγμή, παροτρύνω τον πατέρα να πει την αλήθεια. Δεν υπήρχε λόγος να φτιάξει όλο αυτό το σενάριο» είπε ο Βασίλης Νουλέζας μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα σενάριο.

Ο δικηγόρος του Αμπελκά αποκάλυψε ότι ο εισαγγελέας, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε χθες ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν και του άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, ήταν οργισμένος και προειδοποίησε τον κατηγορούμενο πως αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να κατηγορηθεί ακόμη και για αρπαγή!

Αν και είπε πως «πιστεύω ότι είναι ο βιολογικός πατέρας», ο Βασίλης Νουλέζας πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή ζητά από τον εντολέα του να προσκομίσει πιστοποιητικό που να αποδεικνύει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού. «Δεν μπορώ να βεβαιώσω δημόσια τίποτα. Από την πρώτη στιγμή του είπα μέσω της πρεσβείας του Κονγκό να ζητήσουμε πιστοποιητικό γεννήσεως γιατί είπε ότι το έχασε. Θα ήθελα να το έχω την Παρασκευή που θα απολογηθεί στον ανακριτή», τόνισε.

Χαρακτηρίζοντας «ανόητη» τη συμπεριφορά του πελάτη του, ο Βασίλης Νουλέζας είπε ότι ο Αμπελκά τον εξουσιοδότησε να ζητήσει συγγνώμη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις