Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μικρή Βαλεντίν: Ηχητικό ντοκουμέντο με την 7χρονη [video]

Βαλεντίν
Φωτογραφία από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA

Η μικρή Βαλεντίν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο του πατέρα της, Β. Νουλέζα. Είπε ότι θέλει να παραμείνει στη Γαλλία και πως είναι χαρούμενη. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της.

“Είμαι καλά, με τη μαμά μου”, είναι τα λόγια της μικρής Βαλεντίν που θεωρείτο αγνοούμενη από τα Χριστούγεννα του 2019. Σε ηχητικό ντοκουμέντο, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η 7χρονη Βαλεντίν έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο του πατέρα της, Β. Νουλέζα. Το κοριτσάκι λέει ότι είναι καλά μαζί με τη μαμά της και πως θέλει να παραμείνει στη Γαλλία, ενώ ρωτάει και αν είναι καλά ο πατέρας της.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ, μετά την απολογία για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να μεγαλώσει το κοριτσάκι, το οποίο ήθελε να έχει μία καλύτερη ζωή και να μορφωθεί.
Στην απολογία του έδωσε την ακριβή διεύθυνση στη Γαλλία, όπου διαμένει η μητέρα της Βαλεντίν.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η είδηση της εξαφάνισης της 7χρονης από το Παγκράτι έγινε γνωστή ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2019. Πέρασαν 49 ολόκληρες μέρες για να βρεθεί ευτυχώς ζωντανή και ευτυχώς -όπως λένε οι πληροφορίες- καλά στην υγεία της.

Όλο αυτό το διάστημα η ελληνική κοινωνία παρακολουθούσε με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης, η οποία έμελλε να ολοκληρωθεί με αίσιο τέλος μεν, αλλά με πολλά “θολά” σημεία.

Ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνισή της, την έψαχνε εναγωνίως, αλλά βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την Ελληνική Δικαιοσύνη, αντιμετωπίζοντας κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες.

Η μητέρα της γνωρίζαμε -από όσα υποστήριζε ο πατέρας- πως ήταν νεκρή, αλλά την Τετάρτη, 12.02.2020, έγινε… μια γυναίκα υποστηρίζει πως είναι η μητέρα της!

Και τελικά αποκαλύφθηκε πως η Βαλεντίν ταξίδεψε στην Γαλλία, με γνήσια ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά όχι τα δικά της και ο πατέρας της σκόπευε να κάνει το ίδιο.

Βαλεντίν
Φωτογραφία InTime

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι με την μικρή Βαλεντίν

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Παρίσι εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 12.02.2020, ένας άνδρας και είπε πως είναι δικηγόρος και εκπροσωπεί την μητέρα της μικρής Βαλεντίν.

Αμέσως από τους αρμοδίους της Πρεσβείας ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα του Saint Etienne κοντά στην Λυών όπου και διαμένει με την θεία της η 7χρονη Βαλεντίν, προκειμένου να διεξαχθεί εκ νέου έρευνα.

Πράγματι οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο Τμήμα μια γυναίκα που βρέθηκε στο σπίτι που διαμένει η μικρή και ισχυρίστηκε πως είναι η μητέρα του παιδιού. Μάλιστα, είναι η ίδια που πήγε στην Αθήνα το Δεκέμβριο, προκειμένου να πάρει το παιδί, χρησιμοποιώντας την ταυτότητα και το διαβατήριο της θείας του παιδιού, καθώς η ίδια βρίσκεται παράνομα στην Γαλλία.

Το παιδί το πήρε χρησιμοποιώντας το διαβατήριο ενός εκ των τριών παιδιών της θείας της Βαλεντίν και βέβαια αδελφής της, καθώς τα παιδιά μοιάζουν όπως βέβαια και οι δυο γυναίκες. Έτσι λοιπόν κατάφερε να ξεγελάσει τις αρχές στα αεροδρόμια Παρισιού και Αθηνών.

Αμέσως μετά την μυστηριώδη εμφάνιση της συγκεκριμένης γυναίκας, οι αστυνομικοί εδώ στην Αθήνα, ρώτησαν σχετικά τον πατέρα της Βαλεντίν για το εάν βρίσκεται τελικά στην ζωή η μητέρα του παιδιού. Δεν πήραν όμως κάποια απάντηση, καθώς ο ίδιος επέλεξε το δικαίωμα της σιωπής. Προκειμένου να διαπιστωθεί ότι ισχύει ο ισχυρισμός της γυναίκας ότι είναι η μητέρα του παιδιού λογικά θα υποβληθούν σε εξετάσεις DNA.

Όλο αυτό το διάστημα ο πατέρας μιλούσε με το παιδί του, ενώ αποκάλυψε πως μίλησε και με την μητέρα, ενώ τόνισε πως είχε ησυχάσει γιατί το παιδί ήταν σε καλά χέρια και προετοίμαζε και την δική του διαφυγή από την Ελλάδα…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις