Ελλάδα

Μιλιέτ: Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο όπου οι Τούρκοι φτιάχνουν βάση απέναντι από τα Ίμια

- Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο όπου οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει τις στρατιωτικές εργασίες για να "χτίσουν" το φυλάκιο απέναντι από τα Ίμια ώστε να ελέγχουν την θαλάσσια περιοχή - Τα τουρκικά πλοία έχουν σπεύσει στο σημείο όπου πνέουν ισχυροί άνεμοι - Οι Τούρκοι προσπαθούν να συντηρήσουν το σκηνικό πολέμου που ξεκίνησαν με τον εμβολισμό του ελληνικού πλοίου ΓΑΥΔΟΣ το βράδυ της Δευτέρας (12.02.2018)

Ένα βίντεο το οποίο τραβήχτηκε σήμερα (14.02.2018) το απόγευμα και δημοσιεύτηκε πριν από λίγη ώρα από την Μιλιέτ δείχνει το σημείο όπου πραγματοποιούν στρατιωτικές εργασίες οι Τούρκοι.

Όπως βλέπετε, τα τουρκικά πλοία παραμένουν στα Ίμια, όπου πνέουν δυνατοί άνεμοι, με την θάλασσα του Αιγαίου να είναι ιδιαίτερα αγριεμένη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

https://www.youtube.com/watch?v=AnW2wjpyQWs&feature=share

Οι Τούρκοι έχουν βάλει ως στόχο να διατηρήσουν το σκηνικό πολέμου που ξεκίνησαν με τον εμβολισμό του ελληνικού πλοίου ΓΑΥΔΟΣ το βράδυ της Δευτέρας (12.02.2018) παρά τις διαβεβαιώσεις του Γιλντιρίμ στον Αλέξη Τσίπρα ότι θα “πέσουν” οι τόνοι στο Αιγαίο.

Το φυλάκιο που “χτίζουν” για να παρακολουθούν τα Ίμια

Το φυλάκιο, όπου οι Τούρκοι κάνουν εργασίες για να βλέπουν τι γίνεται στα Ίμια, είναι πάνω στη νισίδα Τσαβούς ένα μίλι από τα Ίμια.

fylakio

Η Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας επικευάζει το φυλάκιο ηλικίας 350 ετών και από εκεί οι τούρκοι στρατιώτες θα παρατηρούν κάθε κίνηση στην θαλάσσια περιοχή γύρω από τα Ίμια.

Οι τούρκοι μετέφεραν από την Αλικαρνασσό δεξαμενή με νερό και γεννήτρια. Και αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες της τουρκικής εφημερίδας Τζουμχουριέτ είναι οι εργασίες για την κατασκευή μιας γλίστρας προκειμένου να γίνεται αποβίβαση στρατιωτικών δυνάμεων.

«Τα έργα πραγματοποιούνται με γοργούς ρυθμούς στην παραλία» αναφέρει χαρακτηριστικά η τουρκική εφημερίδα, ενώ τονίζει ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, ένα στρατιωτικό πλοίο βρίσκεται απέναντι από την συγκεκριμένη παραλία όλη μέρα.

bod

bod

bod

Την ίδια ώρα τουρκικά πολεμικά πλοία και πλοία του λιμενικού παραμένουν στην περιοχή. Οι τούρκοι ισχυρίζονται ότι κατά την διάρκεια της νύχτας της 13ης Φεβρουαρίου 3 ελληνικά πλοία του λιμενικού μπήκαν στα τουρκικά χωρικά ύδατα για 15 λεπτά αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των τούρκων να αποχωρήσουν.

IMIA

IMIA

IMIA

Μετά το περιστατικό της περασμένης Δευτέρας, οι τούρκοι υποστηρίζουν ότι στην περιοχή των Ιμίων μετέβησαν 2 ελικόπτερα, 6 σκάφη του λιμενικού, 1 πολεμικό πλοίο και 1 έρευνας και διάσωσης.

Σήμερα, υποστηρίζουν ότι γύρω από τα Ίμια βρίσκονται 2 πολεμικά πλοία και 2 σκάφη του λιμενικού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
140
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη