Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

«Μήνυμα» στους… μασκοφοβικούς: «Ο κορονοϊός κάνει τους πνεύμονες ελβετικό τυρί!»

«Μήνυμα» στους… μασκοφοβικούς: «Ο κορονοϊός κάνει τους πνεύμονες ελβετικό τυρί!»

Ακόμα μια κραυγή αγωνίας από έναν άνθρωπο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού. Ακόμη μια φωνή για να πειστούν όσοι αρνούνται να φορέσουν τη μάσκα για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και… όλους τους υπόλοιπος.

Με μια ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο Μανώλης Καπετανάκης, θωρακοχειρούργος στο Τζάνειο, στέλνει μήνυμα στους… μασκοφοβικούς και τους συνωμοσιολόγους και αρνητές του ιού. Ο κορονοϊός είναι εδώ και είναι «άσχημος».

Click4more Έσπασε το «φράγμα»: Πάνω από 1 εκατ. παγκοσμίως οι νεκροί από κορονοϊό

Για όσους λένε πως ο κορονοϊός είναι μια… γριπούλα, ο Έλληνας γιατρός τους λέει πως «η γρίπη δεν κάνει σαραντάχρονους να έχουν 88% κορεσμό οξυγόνου στον αέρα. Δεν κάνει τα πνευμονία τους να έχουν εικόνα πάζλ και ελβετικού τυριού στην αξονική και ακτινογραφία! Δεν έχει ακροαστικά παντού και δύσπνοια να μην μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι να πας στην τουαλέτα!! Αυτά είχαν οι ασθενείς μας σήμερα, έχουν Covid-19 όχι μια ιωσούλα. Γι’ αυτό βάλε την μάσκα και προφυλάξου!!».

Συνοδεύοντας την ανάρτησή του με τη… “στολή” του, ο γιατρός ζητά από τους αρνητητές: «Εάν μπορώ να αντέξω εγώ 2 ώρες ντυμένος έτσι μπορείς και εσύ να αντέξεις μια μασκούλα. Ναι συμφωνώ, η κυβέρνηση, το κράτος, τα νοσοκομεία πρέπει να κάνουν περισσότερα αλλά κάνε και εσύ το κομμάτι σου. Βοήθησε μας για εσένα, τις οικογένειες μας, τους συνανθρώπους μας!!».

Δείτε όλη την ανάρτησή του 

Προς συνωμοσιολόγους, αρνητές του ιού, μασκοφοβικούς: Ο ιός υπάρχει και είναι άσχημος!! Δεν είναι μία απλή γρίπη!! Η…

Gepostet von Emmanouil Kapetanakis am Sonntag, 27. September 2020

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις