Ελλάδα

Μήνυση για τα επεισόδια στο τελευταίο συλλαλητήριο από την Παμμακεδονική Συνομοσπονδία!

Στον Άρειο Πάγο προσέφυγε η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Ελλάδος, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά για όσα έλαβαν χώρα στο συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής (20.1.2019).
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Ελλάδος κάνει λόγο για ένα ενορχηστρωμένο σχέδιο κατατρομοκράτησης, υποστηρίζοντας ότι η δράση των κουκουλοφόρων στο περασμένο συλλαλητήριο δεν ήταν τυχαία, αλλά ενταγμένη σε ένα σχέδιο ανωμαλίας για να διαλυθεί η συγκέντρωση.

Η Συνομοσπονδία επιρρίπτει ευθύνες στην αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι το επιχειρησιακό της σχέδιο ήταν εντελώς εσφαλμένο καθώς άφησε τους κουκουλοφόρους να δράσουν ανεξέλεγκτα.

Με τη μηνυτήρια αναφορά ζητείται να διερευνηθούν τα αδικήματα της διέγερσης, πρόκλησης και προσφοράς για την εκτέλεση κακουργήματος, συμμορίας, παράνομης βίας, παράβασης καθήκοντος και άλλα.

Μετά την μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Συνομοσπονδία κατέθεσε αναφορά στον αρχηγό της ΕΛΑΣ ζητώντας να ληφθούν όλα τα μέτρα που θα διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή και των επόμενων συγκεντρώσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έγκυος στο 7ο παιδί η μητέρα των 6 παιδιών που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες στο Περιστέρι - «Είχαν γαστρεντερίτιδα, έπρεπε να βρω μια λύση»
Τι υποστήριξε η μητέρα των 6 παιδιών μετά τη σύλληψή της, τι λένε κάτοικοι των Λειψών και συγγενείς της οικογένειας για της συνθήκες διαβίωσης
Το εσωτερικού του δώματος στο Περιστέρι, όπου διέμενε η οικογένεια με τα 6 παιδιά