Ελλάδα

Μηνυτήρια αναφορά Μενδώνη για τις καταγγελίες για σεξουαλική βία στο θέατρο

Οι νέες αποκαλύψεις και οι νέες μηνύσεις φέρνουν εξελίξεις στο θέμα των περιστατικών σεξουαλικής βίας στο θέατρο. Το πρωί της Παρασκευής (19.02.2021) η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στράφηκε επίσης στη Δικαιοσύνη.

Η Λίνα Μενδώνη κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά – υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας να διερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες για σεξουαλική βία από πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου.

Click4more Ακόμη μια μήνυση σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη: 25χρονος τον κατηγορεί για βιασμό όταν ήταν 14 ετών

Η αναφορά της διαβιβάζεται αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να συσχετιστεί με την ερευνώμενη υπόθεση, ύστερα και από τη νέα (δεύτερη) μήνυση σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού από 25χρονο (σήμερα) άνδρα που τον κατηγορεί για βιασμό όταν ήταν 14 ετών!

Επίσης, η υπουργός Πολιτισμού θέτει στη διάθεση της δικαιοσύνης όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου και των εποπτευόμενων φορέων του  προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση των καταγγελιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τιτάνια η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στο εργοστάσιο ξυλείας στις Σέρρες – Κάηκαν 600 στρέμματα και αποθήκες
Στο σημείο επιχείρησαν 90 πυροσβέστες με 31 οχήματα - Δεν απειλήθηκαν οικισμοί - Η καύσιμη ύλη που περιέχει η επιχείρηση δεν βοήθησε στην κατάσβεση της φωτιάς
Φωτιά
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 5 περιοχές - Συναγερμός σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη
Οι άνεμοι σήμερα Τετάρτη (2.7.2025) στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και από νωρίς το απόγευμα στο ανατολικό Αιγαίο πιθανώς τοπικά έως 8 μποφόρ
φωτιά