Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Μιχάλης Κατσουρής: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης για Έλληνες και Κροάτες χούλιγκαν

Μιχάλης Κατσουρής: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης για Έλληνες και Κροάτες χούλιγκαν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους Κροάτες χούλιγκαν που οδήγησαν στον θάνατο τον Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star ετοιμάζονται και νέα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες αλλά και για Έλληνες χούλιγκαν. Κοινή πεποίθηση είναι άλλωστε πως δεν έχουν συλληφθεί όλοι συμμετέχοντες στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Έλληνα κατηγορούμενο με τα αρχικά Α.Δ., η εμπλοκή του οποίου προκύπτει μέσα από αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις αναρτήσεις αυτές υποστηρίζει πως είχε συμμετοχή στα επεισόδια και αναζητείται από τις Αρχές για να συλληφθεί. Επίσης από αύριο αναμένεται να εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες που έχουν ταυτοποιηθεί μέσα από τα οχήματα που έχει κατασχέσει η Αστυνομία.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 4 με 5 νέα εντάλματα σύλληψης, κάτι που δείχνει πως οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή έχουν αρχίσει και αυξάνονται.

Πάνω από 20 αντικείμενα που συλλέχθηκαν από τον χώρο των επεισοδίων φέρουν κηλίδες αίματος

Η έρευνα των Αρχών, μετά τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις των 105 χούλιγκαν, έχει επικεντρωθεί στο οπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις κάμερες της περιοχής, στα φονικά αυτοσχέδια αντικείμενα που βρέθηκαν στον χώρο των επεισοδίων καθώς και στην εξέταση του DNA των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, 20 – 25 αντικείμενα που έχουν συλλεχθεί από τις Αρχές γύρω από το γήπεδο και τα οποία αποτυπώνονται σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το MEGA, εξετάζονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια καθώς φέρουν κηλίδες αίματος.

Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα συγκριθούν με αυτά που ανέκυψαν από τον άτυχο 29χρονο και με άλλα που θα βγουν μετά την ανάλυση αίματος που έχει βρεθεί στην άσφαλτο και στον πεζόδρομο μπροστά από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Από την ανάλυση του DNA σε αυτά τα δείγματα, η Αστυνομία προσπαθεί να αντλήσει πληροφορείς, αρχικά για το ποια είναι τα θύματα της επίθεσης, καθώς πέρα από τον 29χρονο τραυματίστηκαν και άλλα άτομα, καθώς και ποιοι είναι οι δράστες, ποιοι δηλαδή κρατούσαν τα φονικά όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημαντικότερο από την ανάλυση αυτήν, είναι να δοθεί η απάντηση από πιο σημείο άρχισε να αιμορραγεί ο Μιχάλης Κατσουρής, μέχρι να ξεψυχήσει τελικά έξω από το περίπτερο στο οποίο κατέφυγε, να ταυτοποιηθεί δηλαδή το σημείο στο οποίο δέχθηκε την επίθεση με το μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές αναμένουν και τα αποτελέσματα από τα δύο πτυσσόμενα μαχαίρια που έχουν κατασχέσει από δύο συλληφθέντες χούλιγκαν, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιο από αυτά χρησιμοποιήθηκε κατά του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις