Ελλάδα

Μιχάλης Κατσουρής: Την Παρασκευή στην Ελευσίνα η κηδεία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 17.00 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Το θλιβερό γεγονός έκανε γνωστό η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα στα social media ενώ νωρίτερα ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

aek

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη..».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου – Έρευνες για τον αν ανήκει στον 33χρονο αγνοούμενο γιατρό
Όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο εάν ο σκελετός σχετίζεται με την εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού, του οποίου το αυτοκίνητο είχε επίσης εντοπιστεί στον Αποκόρωνα
Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου – Έρευνες για τον αν ανήκει στον 33χρονο αγνοούμενο γιατρό
Μαρία Καρυστιανού: Η μάνα που έγινε «σύμβολο» της τραγωδίας των Τεμπών – Από τους αγώνες για δικαιοσύνη στον πολιτικό στίβο
Η γυναίκα που έγινε προσωποποίηση όλων των συγγενών θυμάτων των Τεμπών, που μίλησε και ενήργησε για λογαριασμό όλων, συγκίνησε και... «δίχασε»
Μαρία Καρυστιανού