Δευτέρα, 20 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μιχάλης Ρέππας: Βαθιά συγκινημένος στην κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου – «Θα ευχόμουν να είναι γύρισμα»

Μιχάλης Ρέππας: Βαθιά συγκινημένος στην κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου – «Θα ευχόμουν να είναι γύρισμα»

Βαθιά συγκινημένος εμφανίστηκε ο γνωστός σκηνοθέτης Μιχάλης Ρέππας στο τελευταίο αντίο στην κορυφαία ηθοποιό Άννα Παναγιωτόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, αφήνοντας πίσω της μία σπουδαία πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (09.05.24) συγγενείς, φίλοι και συνοδοιπόροι της Άννας Παναγιωτόπουλου σε όλη τη διάρκεια της μεγάλης επαγγελματικής της πορείας, βρέθηκαν στο νεκροταφείο του Ζωγράφου, συνοδεύοντας την αξέχαστη ηθοποιό στην τελευταία της οικία. «Θα ευχόμουν να είναι γύρισμα», δήλωσε ο Μιχάλης Ρέππας, που συνεργάστηκε μαζί της στις «Τρεις Χάριτες».

«Θα ευχόμουν να είναι γύρισμα, αλλά δεν είναι, είναι κάτι που δεν μπορώ να το χωνέψω, όπως όλα τα σημαντικά και τα δυσάρεστα στη ζωή», είπε ο ίδιος.

«Δεν την είχα επισκεφτεί αυτά τα χρόνια, μου φαινόταν μάταιο;», διερωτήθηκε.

«Ξέρω ότι δεν επικοινωνούσε καλά», είπε.

Συντετριμμένος και ο Σταμάτης Φασουλής ο άνθρωπος που μαζί της πορεύτηκε από την πρώτη ημέρα στο θέατρο έψαχνε την αγκαλιά της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για παρηγοριά για την Άννα τους που έφυγε αλλά δεν θα ξεχαστεί. 

Εκεί και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Διονύσης Τσακνής και ο Ρήγας Αξελός αλλά και η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Ανδρέας Λουδάρος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα, ο Γιώργος Κιμούλης, η Τζόυς Ευείδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο «Λουκάς» της στη Dolce Vita.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις