Ελλάδα

Μηχανική βλάβη στο πλοίο «Έλυρος» για Χανιά, μεταξύ Αίγινας και Γλυφάδας – Ταλαιπωρία για 977 επιβάτες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ με 977 επιβάτες και 119 μέλη πληρώματος, ακινητοποιήθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αίγινας και Γλυφάδας, λόγω βλάβης στην ηλεκτρομηχανή.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, το πλοίο της ΑΝΕΚ είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά και είχε προορισμό τα Χανιά. Το πλήρωμα από την πρώτη στιγμή, προσπαθεί να επισκευάσει τη βλάβη.

Το πλοίο αναμένεται να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη και να ελεγχθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Την έσπρωξα και έπεσε κάτω, μπορεί η γυναίκα μου να τη χαστούκισε» λέει ο πατέρας της 4χρονης που μηνύθηκε από τη νηπιαγωγό στα Άνω Λιόσια
«Το παιδί τώρα το είχαμε πάει στο νοσοκομείο - Την παρακολουθεί ένας ψυχολόγος γιατί έχει πάθει ψυχολογικό τραύμα», πρόσθεσε
Η διευθύντρια στα Άνω Λιόσια 28