Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

«Μνημόνιο Συνεργασίας» συμφώνησαν να υπογράψουν ο πρόεδρος του ΔΣΑ με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών

«Μνημόνιο Συνεργασίας» συμφώνησαν να υπογράψουν ο πρόεδρος του ΔΣΑ με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψης του πρόεδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), Δημήτρη Βερβεσού, με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο, συμφωνήθηκε να υπογραφεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα «Μνημόνιο Συνεργασίας» μεταξύ της Αρχιεπισκοπής και του ΔΣΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ο κ. Βερβεσός διαβεβαίωσε τον αρχιεπίσκοπο ότι οι δικηγόροι όλης της χώρας θα σταθούν αλληλέγγυοι στο σημαντικό φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Ιερώνυμος συνεχάρη τον πρόεδρο του ΔΣΑ για την εκλογή του και τον ευχαρίστησε γι’ αυτήν την πρωτοβουλία του, επισημαίνοντας ότι η συνδρομή των δικηγόρων στο έργο της Εκκλησίας είναι σημαντική και μπορεί να αποβεί πολύτιμη.

Παράλληλα, ο κ. Βερβεσός δήλωσε ότι «ο δικηγορικός κόσμος θεωρεί πολύ σημαντικό το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει η Εκκλησία της Ελλάδος και ιδίως η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, σε μία συγκυρία βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και προτίθεται να συνδράμει σε αυτό».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις