Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

«Μολών Λαβέ» – Το μήνυμα πιλότου F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» σε πτήση επίδειξης που κόβει την ανάσα

«Μολών Λαβέ» – Το μήνυμα πιλότου F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» σε πτήση επίδειξης που κόβει την ανάσα

Ενθουσίασε η επίδειξη F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» στο Παλαιό Φάληρο. Η εντυπωσιακή πτήση εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελο Μιχαήλ. «Μολών λαβέ», το μήνυμα του πιλότου του F-16 με προφανή αποδέκτη την Τουρκία.

Μήνυμα προς την Τουρκία απέστειλε ο πιλότος του αεροσκάφους F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας από το Παλαιό Φάληρο, στο πλαίσιο των αεροπορικών επιδείξεων για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής μας Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ.

«Είμαστε οι κυρίαρχοι των αιθέρων για όποιον τολμήσει, Μολών λαβέ», ήταν τα λόγια του Σμηναγού, Δημήτρη Τζάλα, με περισσότερες από 1.700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1.300 είναι σε αεροσκάφη F-16.

Αλλά και στα Χανιά, όλοι όσοι βρέθηκαν στο παλιό λιμάνι, έστρεψαν τα βλέμματά τους ψηλά στον ουρανό, εκεί όπου «χόρευε» το F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η επίδειξη άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα, καθώς ο χειριστής του αεροσκάφους F-16 Block 52+ της ομάδας «ΖΕΥΣ» της 115 Πτέρυγας Μάχης, «άγγιξε» τις στέγες των σπιτιών!

Απολαύστε τα βίντεο του Flashnews.gr:

Όλες οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ, στις 8 Νοεμβρίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις