Ελλάδα

Μονεμβασιά: Φωτογραφίες σοκ από τη φονική παράσυρση των δυο 77χρονων – Προσοχή σκληρές εικόνες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτογραφίες σοκ από την παράσυρση των δύο 77χρονων στην Μονεμβασιά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.  

Στο σκληρό οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr και εμπεριέχεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τον 52χρονο, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και κατά συρροή απεικονίζεται το πρωτοφανές μακελειό στο παραλιακό δρόμο της Λακωνικής πόλης.  

monn

 

monn

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, τα δύο θύματα κείτονται πάνω στο δρόμο, ενώ πολλοί είναι οι περίοικοι που έχουν σπεύσει να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.  

monn monn monn

Πάντου υπάρχουν αίματα, ενώ τα ίχνη από τα λάστιχα στο δρόμο αποδεικνύουν τη ξέφρενη πορεία του λευκού οχήματος που οδηγούσε ο 52χρονος. 

monn monn monn

Σε μια από τις φωτογραφίες φανερώνεται το μένος με το όποιο ο οδηγός του οχήματος χτύπησε τα δύο θύματα, καθώς κομμάτι από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου έμεινε κολλημένο μετά τη σύγκρουση πάνω στο δίκυκλο.

monn

Οι άνδρες της αστυνομίας αλλά και οι διασώστες που έχουν φτάσει στο σημείο τελικά θα σκεπάσουν τους δύο άτυχους άνδρες, καθώς θα διαπιστώσουν ότι είναι νεκροί.    

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για ιατρείο «φάντασμα» σε βίλα – «Μαϊμού» γιατρός «καθάριζε τις τοξίνες από το αίμα» για 6.000 ευρώ
Γυναίκα καταγγέλλει ότι άνδρας που παρουσιαζόταν ως ειδικός παθολόγος ολιστικής ιατρικής πρότεινε στον σύζυγό της πλασμαφαίρεση - «Το αίμα του ήταν μολυσμένο»
Γιατρός 9
Απαλλάσσεται ο επιχειρηματίας που είχε καταγγείλει ο Σπύρος Μαρτίκας για απάτη – Στο εδώλιο πέντε κατηγορούμενοι
Δεν παραπέμπεται σε δίκη για τις κακουργηματικές πράξεις που του αποδίδονταν ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος - Τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους κρατούνται στον Κορυδαλλό
Περιπολικό