Ελλάδα

Μόνο… τσιμέντο η έκταση στον Ελαιώνα για τους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ)

Άρχισαν σήμερα το πρωί οι εργασίες ανάπλασης του χώρου στον Ελαιώνα, όπου θα μετεγκατασταθούν οι πρόσφυγες από το Πεδίον του Άρεως.

Από νωρίς, συνεργεία της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ προχώρησαν στην εγκατάσταση καλωδίων και σωληνώσεων προκειμένου να ηλεκτροδοτηθεί και να υδροδοτηθεί η έκταση στην οδό Αγίου Πολυκάρπου που παραχώρησε ο δημος Αθηναίων και θα γίνει η μεταφορά των προσφύγων τις επόμενες ημέρες.


Στον χώρο κατοικεί μια οικογένεια Ρομά κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής, ενώ ελάχιστα μέτρα παραπέρα γίνεται το υπαίθριο παζάρι από τους άστεγους της πρωτεύουσας.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα