Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μοντέλο συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης

δολοφονία

Μοντέλο που παλιότερα είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι Power Of Love είναι η γυναίκα που συνελήφθη χθες (09.09.2021) στη Νέα Σμύρνη, ύστερα από επιχείρηση της Υποδιεύυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στην κατοχή του συντρόφου της, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνη. Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη. 

Η σύλληψη του μοντέλου και του συντρόφου της έγινε ύστερα από πληροφορία που έφτασε στη Δίωξη σχετικά με τη διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας αλλά και των νοτίων προαστίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Η σύλληψη της πρώην παίκτριας του Power of Love έρχεται μερικές εβδομάδες ύστερα από εκείνη ενός άλλου μοντέλου, με 7 φιξάκια κοκαΐνης, στη Γλυφάδα.  

Η επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη έγινε χθες το απόγευμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση.

Ο άνδρας που έχει συλληφθεί μαζί με το μοντέλο, εντοπίστηκε στη Νέα Σμύρνη, στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο συλληφθείς είχε μαζί του με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της πρώην παίκτριας ριάλιτι, μια βαλίτσα, μέσα στην οποία υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.

Η σύλληψη του άνδρα ήταν επεισοδιακή, αφού στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, επιτέθηκε στους αστυνομικούς, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του!

Μετά τον εντοπισμό του, από την έρευνα που έγινε σε σπίτι στο Παγκράτι, βρέθηκε ακόμη μια συσκευασία κοκαΐνης, 0,1 γραμμαρίου. Το ζευγάρι διατηρούσε μαγαζί στο Παγκράτι και πριν από μερικές εβδομάδες είχε αποφασίσει να παντρευτεί. 

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

δίκυκλη μοτοσυκλέτα

3 κινητά.

Το μοντέλο και ο άνδρας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο άνδρας κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων. 

Στον εισαγγελέα

Η κακουργηματική κατηγορία της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα απαγγέλθηκε σε βάρος της γνωστής παίκτριας reality και στο σύντροφο της.

Στον άνδρα ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, απ’ όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις