Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μοντέλο με την κοκαΐνη: Τα ψέματα για τις σπουδές στην οικογένεια της

μοντέλο με την κοκαΐνη

– Συνεχίζονται οι έρευνες της ελληνικής αστυνομία για το μοντέλο με την κοκαΐνη – Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι επαφές της Ειρήνης με τους ανθρώπους που την έμπλεξαν στα καρτέλ των ναρκωτικών
– Η 19χρονη παραμένει στις φυλακές ανηλίκων στο Χονγκ Κονγκ – Δεν έχει έλθει ακόμα σε επαφή με τους γονείς της
– Η Ειρήνη φέρεται να έλεγε ψέματα στους γονείς της για την ζωή της – Είχε φύγει από την Μυτιλήνη όπου διέμενε με την οικογένεια της για να σπουδάσει σε ΙΕΚ στην Καλαμάτα
– Η μητέρα της ανακάλυψε ότι το μοντέλο με την κοκαΐνη δεν είχε γραφτεί καν σε σχολή

Πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα σχετικά με το μοντέλο με την κοκαΐνη. Η 19χρονη Ειρήνη παραμένει στις φυλακές ανηλίκων στο Χονγκ Κονγκ και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν συνεργάζεται με τις Αρχές. Η νεαρή που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνη στο σακίδιο της αρνείται τα πάντα. Η Ειρήνη δεν έχει έλθει σε επαφή με τους γονείς της αλλά θέλει να μάθουν πως είναι αθώα.

Τα ψέματα για τις σπουδές

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Σάκη Κεχαγιόγλου, η Ειρήνη είχε φύγει από την Λέσβο από όπου κατάγεται και διέμενε με την οικογένεια της για να πάει για σπουδές στην Καλαμάτα. Στους φίλους της, φέρεται να έλεγε ότι θα πάει στην Καλαμάτα για να σπουδάσει μόντελινγκ. Ωστόσο, οι γονείς της ήξεραν ότι θα γραφτεί σε κάποιο ΙΕΚ της πόλης. 

μοντέλο με την κοκαΐνη

Το μοντέλο φαίνεται πως έλεγε ψέματα στους γονείς της για την ζωή που κάνει… Κάτι που ανακάλυψε η μητέρα της όταν διαπίστωσε ότι δεν έχει γραφεί σε κάποιο ΙΕΚ όπως της έλεγε η Ειρήνη.

Το προφίλ της στο facebook που “κατέβηκε” ενώ το μοντέλο με την κοκαΐνη είναι στην φυλακή

Μυστήριο καλύπτει και το γεγονός ότι το δεύτερο προφίλ της Ειρήνης στο facebook, το οποίο το δημιούργησε αφότου έφυγε από το νησί της, “κατέβηκε” ξαφνικά. Το προφίλ της νεαρής “κατέβηκε” ενώ εκείνη είχε συλληφθεί και είναι εκείνο από το οποίο είχε κάνει την ανάρτηση από την Αιθιοπία. Το “κατέβασαν” οι σύνδεσμοι της με τα καρτέλ των ναρκωτικών ή η αστυνομία που το “ξεψαχνίζει”.

Το facebook πρόδωσε δυο πρόσωπα “κλειδιά”

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει τεράστια έρευνα στα προφίλ της 19χρονης Ειρήνης στα κοινωνικά δίκτυα. Δυο είναι τα πρόσωπα “κλειδιά” σύμφωνα με την αστυνομία. 

19χρονο μοντέλο Μυτιλήνη

Πρόκειται για:

  • έναν νεαρό Αιθίοπα, ο οποίος εμφανίζεται στο προφίλ της Ειρήνης, την ημέρα που εκείνη έχει “ανεβάσει” φωτογραφία από το ξενοδοχείο στην Αντίς Αμπέμπα.
  • Και έναν Αλβανό, ο οποίος σχολίασε την φωτογραφία της Ειρήνης από τις φυλακές από όπου κρατείται.

“Είμαστε φτωχή οικογένεια”

Την ίδια ώρα η οικογένεια της Ειρήνης παραμένει στην Μυτιλήνη, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν και να μείνουν στο Χονγκ Κονγκ. “Είμαστε φτωχή οικογένεια. Δεν έχουμε τα τεράστια ποσά, που απαιτούνται για να ταξιδέψουμε, να διαμείνουμε και να στηρίξουμε με δικηγόρους την κόρη μας” διαμηνύουν μέσα από την Real News.

μοντέλο με την κοκαΐνη

Μάλιστα, οι συνάδελφοι του πατέρα της 19χρονης – ο οποίος είναι αστυνομικός – κάνουν έρανο για να βοηθήσουν την οικογένεια του μοντέλου να βρεθεί κοντά του.

Αιθιοπία: Ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα της κοκαΐνης

Και μπορεί μέχρι πρόσφατα τα καρτέλ να ακολουθούσαν μία συγκεκριμένη διαδρομή μέσω της Λατινικής Αμερικής, ωστόσο, αυτό φαίνεται πως έχει αλλάξει τα τελευταία δυο χρόνια.

Η «Φοίβη» έστειλε το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ»! Μαρτυρία «φωτιά»! [vid, pics]

“Η Αιθιοπία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα διαμετακομιστικά κέντρα κοκαΐνης διεθνώς. Και μάλιστα, με στόχους αγορές χωρών που είναι οι νομοθεσίες τους είναι εξαιρετικά αυστηρές όσον αφορά την διακίνηση των ναρκωτικών.

μοντέλο Χονγκ Κονγκ

Η κοπέλα έμπλεξε από κάποιον γνωστό της με αυτό το δίκτυο, το οποίο αναζητά όμορφες Ευρωπαίες γυναίκες για να περνούν τους τελωνειακούς ελέγχους πιο εύκολα” αναφέρουν έμπειροι Έλληνες αξιωματικοί.

Το καλοκαίρι που την άλλαξε

Σύμφωνα με όσους ξέρουν την 19χρονη Ειρήνη αναφέρουν ότι άλλαξε από το καλοκαίρι. Όπως λένε, η νεαρή κοπέλα ήθελε να γίνει μοντέλο και για αυτό πήγε στην Καλαμάτα για να σπουδάσει μόντελινγκ.

μοντέλο με την κοκαΐνη

“Η Ειρήνη ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, όπως όλες οι φίλες της στην γειτονιά. Σπίτι, διάβασμα και έξοδο με συμμαθητές και γείτονες. Από τα μέσα του περασμένου καλοκαιριού άλλαξε η συμπεριφορά της. Και μας έλεγε ότι πρέπει να φύγει από το νησί γιατί το όνειρο της ήταν να γίνει μοντέλο και εδώ δεν μπορούσε να το καταφέρει”. Αυτά υποστήριξε ο φίλος και γείτονας της Ειρήνης, Τ.Φ. στην Real News.

Τα τελευταία μηνύματα της με φίλη της

Πάντως όλα δείχνουν ότι η Ειρήνη δεν γνώριζε τι κουβαλούσε στην τσάντα της ή δεν ήθελε να αποκαλύψει τι συμβαίνει. Ενδεικτικά είναι και τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε με την φίλη της λίγο πριν συλληφθεί.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο

Πηγή: Star Channel, Real News,. Antenna TV

Φωτογραφίες από Facebook

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις