Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Μοσχάτο: «Η γυναίκα δεν είναι εξαφανισμένη» – Τι λέει ο δικηγόρος της στο newsit.gr

Μοσχάτο: «Η γυναίκα δεν είναι εξαφανισμένη» – Τι λέει ο δικηγόρος της στο newsit.gr
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

«Η γυναίκα δεν είναι εξαφανισμένη. Δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία» λέει μιλώντας στο newsit.gr ο δικηγόρος της χήρας του 50χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο.  

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για το ότι η σύζυγος του 50χρονου είχε εξαφανιστεί ωστόσο ο δικηγόρος της επισημαίνει στο newsit.gr ότι «είναι στην Ελλάδα σε συγγενικά της πρόσωπα. Ούτε με τα χρήματα έχει καμία σχέση. Δεν ξέρω ποιος τα λέει αυτά και γιατί τα λέει. Στοχοποιήθηκε και η ίδια και τα ανήλικα παιδιά, κάτι το οποίο είναι και άδικο και επικίνδυνο».
Μάλιστα συνεργάτιδα του κ. Αθανασόπουλου παρέστη σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. «Χθες την συνάντησα, δηλώσαμε σήμερα δήλωση παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας».

Όπως περιγράφει «δεν ήξερε τίποτα η γυναίκα του. Είναι σοκαρισμένη και από το χαμό του συζύγου της, και από τον τρόπο που χάθηκε και από όλα αυτά που ακούγονται».

Χθες (18.01.2023) ο δικηγόρος της χήρας του 50χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο εξέδωσε δελτίο τύπου που γράφει χαρακτηριστικά:
“Αναφορικά με την ανθρωποκτονία του 50χρονου και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το πρόσωπό της χήρας του, την οποία εκπροσωπεί το δικηγορικό μας γραφείο, αναφέρω τα ακόλουθα:
1. Αύριο κιόλας νωρίς το πρωί πρόκειται να δηλωθεί παράσταση προς υποστήριξης της κατηγορίας για την πράξη της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε βάρος του εκλιπόντος συζύγου της.  
2. Τόσο η ίδια όσο και τα δύο ανήλικα παιδιά της βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζητούν από όλους, όσοι δείχνετε ενδιαφέρον για την υπόθεση, να σεβαστείτε το πένθος το οποίο βιώνουν και την επιθυμία τους να μην προβούν σε δηλώσεις.  
3. Η εντολέα μας λυπάται για τις αναληθείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις περί δήθεν εμπλοκής της σε παραβατικές συμπεριφορές και ειδικότερα ότι δήθεν πήρε χρήματα από κοινό λογαριασμό με τον εκλιπόντα σύζυγό της και διέφυγε στην Αλβανία. Καλούμε όλους να απόσχουν στο μέλλον από τέτοιες παντελώς αναληθείς αναφορές. Δηλώνει ρητώς πως ουδεμία εμπλοκή έχει με τις φερόμενες εγκληματικές πράξεις που αποδίδονται στον εκλιπόντα σύζυγό της και ασφαλώς δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία, αλλά βρίσκεται στην Ελλάδα με τα παιδιά της. Είναι δε στη διάθεση όλων των αρμοδίων Αρχών για οποιονδήποτε έλεγχο των τραπεζικών της λογαριασμών, τόσο των προσωπικών της, όσο και των συγγενών της».

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις