Ελλάδα

Μπακογιάννης: Ο κ.Πολάκης μπέρδεψε το αλάτι με την λάσπη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αφορμή ανάρτηση του κ. Πολάκη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Καλή η πλάκα του κ.Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης.

Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ.Πολάκηςως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία «μαύρα ταμεία». Δυστυχώς κ.Πολάκη, μπερδέψατε το αλάτι με την λάσπη. Ρίξτε την αλλού”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καθυστερήσεις στις εκταφές των θυμάτων των Τεμπών - «Το Ολλανδικό εργαστήριο ζητά χιλιάδες ευρώ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες»
Σύμφωνα με το Mega για να βρεθούν ίχνη σχετικά με την έκρηξη, η απάντηση ήταν αρνητική από ελληνικά εργαστήρια και τελικά απάντησε θετικά ένα εργαστήριο της Ολλανδίας, ότι η εξέταση μπορεί να προχωρήσει με κόστος μερικών εκατοντάδων ευρώ την ώρα
Τέμπη