Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαλάσκας: Το όπλο του Σφακιανάκη δεν ήταν δηλωμένο

Μπαλάσκας: Το όπλο του Σφακιανάκη δεν ήταν δηλωμένο

Νέα τροπή στην υπόθεση ενδέχεται να δώσουν τα όσα είπε συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος υποστήριξε πως ο Νότης Σφακιανάκης βρέθηκε με “μαύρο” όπλο, δηλαδή παράνομο.

Όπως είπε ο κ. Μπαλάσκας, το όπλο αυτό εξετάζεται τώρα για την περίπτωση που έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια παράνομη ενέργεια.

Ανέφερε ότι ο Νότης Σφακιανάκης είχε άδεια οπλοφορίας, αλλά αυτό ήταν πριν 5 χρόνια και για άλλο όπλο!

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας έχει επιβάλει ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση. Ο Νότης Σφακιανάκης, μετά την προθεσμία που του δόθηκε, αφέθηκε ελεύθερος.

Click4more: Ελεύθερος ο Νότης Σφακιανάκης: «Θέλω να σας πω κάτι: ότι δεν θέλω να σας πω κάτι»

Μετά τη δίωξη εις βάρος του, ο γνωστός τραγουδιστής παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο, από όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Δεκεμβρίου, λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος βρίσκεται στην Κομοτηνή για επαγγελματικούς λόγους.

Κούγιας: Δεν έπαιρνε ούτε φάρμακα

 
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως του κάνει εντύπωση το ότι βρέθηκαν ναρκωτικά στο αμάξι του τραγουδιστή, αφού όπως είπε φοβάται να πάρει ακόμα και φάρμακα.
 
Ακόμα και κάποια φάρμακα που πρέπει να πάρει – όπως υποστήριξε- λόγω προβλήματος υγείας, δεν τα παίρνει.
 
Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιος να του την έχει “στήσει”. Όπως είπε, του προκαλεί εντύπωση και το ότι έγινε στοχευμένος έλεγχος στο αυτοκίνητο, κάτι που εντείνει τις υποψίες. 
 
Σχετικά με το όπλο, υποστήριξε πως “έκανε δύο αιτήσεις για την ανανέωση της άδειας οπλοφορίας και απορρίφθησαν. Από το 2000 η ίδια η Αστυνομία θεώρησε ότι είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να του δώσει άδεια και ξαφνικά το 2017 δεν του δίνει. Κανένα λόγο δεν έχει κάποιες φορές η Αστυνομία”

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις