Ελλάδα

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε οχήματα σε τρεις περιοχές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εμπρηστικές επιθέσεις σε οχήματα σημειώθηκαν σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Αττικής το βράδυ της Πέμπτης (02.07.2021).

Το πρώτο «χτύπημα» ήταν σε αυτοκίνητο στην οδό Χελιδωρέας στο Περιστέρι. Λίγα λεπτά μετά, 2 οχήματα «λαμπάδιασαν» στην Κωνσταντίνου Τσαλδάρη στου Γκύζη. 

Τελευταίος εμπρησμός ήταν αυτός στην οδό 17ης Νοεμβρίου στο Μενίδι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο – ντοκουμέντα για τη βόμβα στο εξοχικό επιχειρηματία στη Λευκάδα
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες έχει καταγραφεί σε διάφορες φάσεις του σχεδίου ενώ ο ένας εκ των δραστών, είχε μαζί και το κινητό τηλέφωνό του που εξέπεμπε σήμα κατά τη διάρκεια της «δουλειάς»
Εικόνα από ΣΚΑΪ