Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαράζ επιθέσεων σε ΑΤΜ και αυτοκίνητα τη νύχτα στην Αθήνα

Μπαράζ επιθέσεων σε ΑΤΜ και αυτοκίνητα τη νύχτα στην Αθήνα
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/3) σε περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, από τις επιθέσεις, από τις επιθέσεις προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα αλλά και σε μηχανήματα ΑΤΜ.

Ειδικότερα, στις 02:30 τα ξημερώματα στα Πατήσια, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε ΑΤΜ τράπεζας με αποτέλεσμα το μηχάνημα να καταστραφεί ολοσχερώς. Στη συνέχεια ακολούθησε απόπειρα εμπρησμού ΑΤΜ σε τράπεζα στη λεωφόρο Δεκελείας στη Χαλκηδόνα. 

Στις 02:00 άγνωστοι έσπασαν τις τζαμαρίες τράπεζας στην οδό Καφαντάρη στο Νέο Κόσμο προκαλώντας φθορές στο ΑΤΜ.

Σε Κερατσίνι και Χολαργό άγνωστοι έκαψαν δύο αυτοκίνητα. Στον Χολαργό ο εμπρησμός έγινε σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Υμηττού. Στο Κερατσίνι φωτιά ξέσπασε σε όχημα που βρισκόταν παρκαρισμένο επί της οδού Αβέρωφ.

Σημειώνεται ότι εμπρησμοί σημειώθηκαν σε αυτοκίνητα και στην Αχαρνών και στην Καλλιθέα. Επίσης, τα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές σε Κερατσίνι και Καλλιθέα άνηκαν σε αστυνομικούς. 

Τέλος, στις 05.05 άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ σε κτίριο γνωστής σουηδικής εταιρείας τεχνολογίας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις