Ελλάδα

Μπλόκο στον φερόμενο ως τζιχαντιστή που “σπρώχνουν” οι Τούρκοι στον Έβρο!

Η Τουρκία αποφάσισε να εκδώσει τον φερόμενο ως τζιχαντιστή και τον μετέφερε στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Δεν τον δέχθηκε η ελληνική πλευρά και τον επέστρεψε πίσω.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για το θρίλερ στον Έβρο, ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας επιβεβαιώνει τις πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ, σύμφωνα με τις οποίες, Τούρκοι αστυνομικοί μετέβησαν το πρωί της Δευτέρας (11.11.2019) στον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές Έβρου.

Οι Τούρκοι αστυνομικοί ζήτησαν από τις ελληνικές μεθοριακές αρχές να επιτρέψουν να εισέλθει στην Ελλάδα, Αμερικανός υπήκοος, αραβικής καταγωγής, τον οποίο συνόδευαν, επικαλούμενοι ότι είχε συλληφθεί γιατί είχε υπερβεί τις δικαιούμενες ημέρες παραμονής του στην Τουρκία.

Click4more: Τουρκία: Από Δευτέρα στέλνει τους φυλακισμένους τζιχαντιστές στις χώρες τους

Ωστόσο, ο άνδρας, ο οποίος φερόταν ως τζιχαντιστής, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία, συνοδευόμενος από τους Τούρκους αστυνομικούς.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε σε βάσεις δεδομένων ελληνικών και συνεργαζόμενων χωρών, δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του.

Αργότερα το απόγευμα της Δευτέρας (11.11.2019) ο Αμερικανός υπήκοος, αραβικής καταγωγής, επανήλθε, μόνος του αυτή τη φορά, στον ίδιο συνοριακό σταθμό και ζήτησε να εισέλθει στην Ελλάδα.

Οι ελληνικές αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο και σφράγισαν το διαβατήριό του. Κατόπιν τούτου επέστρεψε στην Τουρκία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τους 27 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία – Βροχές και καταιγίδες σε ηπειρωτικά και ορεινά
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ ενώ από το απόγευμα στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση
καιρός
Καιρός αύριο: Σταθερή άνοδος της θερμοκρασίας – Τοπικές βροχές σε ηπειρωτικά και ορεινά
Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τους 25 με 26 και κατά τόπους τους 27 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 23 με 24 και τοπικά στη Κρήτη τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου
καιρός