Ελλάδα

Μύκονος: «Αποκλείεται να τα πείραξε» λέει η αδερφή του εργολάβου που προφυλακίστηκε για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Αποκλείεται ο αδερφός μου να πείραξε τα παιδιά του», λέει στο newsit.gr, η αδερφή του προφυλακιστέου εργολάβου από την Μύκονο που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση των δύο ανήλικων παιδιών του, κοριτσιών 14 ετών.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από το καλοκαίρι, όταν η 14χρονη κόρη του 47χρονου εργολάβου από τη Μύκονο, εκμυστηρεύτηκε στην συνομήλικη αδερφή της ότι ο πατέρας τους της επιτέθηκε σεξουαλικά. Το σοκ ήταν μεγαλύτερο, όταν η αδερφή της την ενημέρωσε ότι και εκείνη έχει πέσει θύμα του πατέρα της δυο χρόνια πριν, γεγονός που επαναλαμβανόταν.

Τα δύο κορίτσια τότε μίλησαν από κοινού στην μητέρα τους για όλα όσα ισχυρίζονται ότι βίωσαν από τον ίδιο τους τον πατέρα, η οποία με τη σειρά της απευθύνθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού και οι διαδικασίες κινήθηκαν άμεσα.

Ύστερα από τις σοβαρότατες κατηγορίες που τον βαραίνουν και αφορούν τα δύο από τα 4 ανήλικα παιδιά του, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του εργολάβου το μεσημέρι της Παρασκευής (8.11.2024).

Η αδερφή του 47χρονου λέει στο newit.gr ότι πιστεύει στην αθωότητα του και πως ποτέ δεν θα πείραζε τα παιδιά του. «Αποκλείεται ο αδερφός μου να πείραξε τα παιδιά του. Είμαι κατηγορηματική σε αυτό και εγώ και η υπόλοιπη οικογένεια. Αποκλείεται να τα έχει κάνει αυτά ο αδερφός μου. Είμαστε όλοι χάλια».

ergolavos

Σε επικοινωνία που είχε το newsit.gr με την εν διαστάσει σύζυγο του κατηγορούμενου, η ίδια εμφανώς ταραγμένη δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.

Άνθρωπος από το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον του 47χρονου εργολάβου αναφέρει πως το παντρεμένο ζευγάρι, που έχει 4 ανήλικα παιδιά μαζί, βρίσκεται από το καλοκαίρι σε διάσταση για το οικογενειακό αυτό θέμα που προέκυψε. Όπως περιγράφει, είδε τον εργολάβο πριν λίγες ημέρες να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, χωρίς ο ίδιος να εξομολογείται το θέμα που τον απασχολούσε. Σε παρόμοια κατάσταση φέρεται πως είναι και η υπόλοιπη οικογένεια.

Μουδιασμένη παραμένει και η τοπική κοινωνία της Μυκόνου για τις πράξεις που κατηγορείται ο 47χρονος πατέρας, ο οποίος διατηρεί στο νησί και πολύ γνωστή τουριστική επιχείρηση.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα τροπή για τον θάνατο της 42χρονης στη Σύρο - Οι αναφορές για ανείσπρακτα ενοίκια και καταδίωξη της διασώστριας
Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 42χρονης, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της και τα κίνητρα του 30χρονου που τη μαχαίρωσε
Η άτυχη 42χρονη στη Σύρο 10
Πέφτει η αυλαία για τη Μαίρη Λίντα, τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού - Σήμερα η κηδεία της
Η κηδεία της Μαίρη Λίντα θα τελεστεί στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα, στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο Γηροκομείο  Αθηνών εκεί που πέρασε τα τελευταία της χρόνια
Μαίρη Λίντα
Κακοκαιρία «εξπρές» με καταιγίδες και χαλάζι την Παρασκευή – Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού και οι 11 περιοχές που θα επηρεαστούν
Συναγερμός σε 11 περιοχές της χώρας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και έντονη κεραυνική δραστηριότητα για την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο
Καιρός