Ελλάδα

Μύκονος: Εντοπίστηκαν 51 παράτυποι μετανάστες που αποβιβάστηκαν από θαλαμηγό – Τρεις συλλήψεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στον εντοπισμό 51 παράτυπων μεταναστών που είχαν αποβιβαστεί το μεσημέρι της Τετάρτης (30.08.23) από θαλαμηγό σκάφος στην παραλία της Αγίας Άννας Καλαφάτη Μυκόνου προχώρησε το Λιμενικό Σώμα. Πρόκειται για 42 άνδρες, 8 γυναίκες και 1 ανήλικο παιδί.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στην οποία συμμετείχαν τέσσερα περιπολικά σκάφη και ένα ελικόπτερο του Λιμενικού, η θαλαμηγός με το όνομα «Aurora» που φέρεται να είχε αποβιβάσει του παράτυπους μετανάστες στη Μύκονο, εντοπίστηκε με τρεις επιβαίνοντες και οδηγήθηκε στο λιμάνι της Πάτμου.

Από το λιμεναρχείο του νησιού οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν καθώς αναγνωρίστηκαν από τους παράτυπους μετανάστες ως διακινητές τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
Στην ίδια εκδήλωση, ανήμερα της 26ης Οκτωβρίου, μέλη της διμοιρίας επιδείξεων της στρατιωτικής σχολής αξιωματικών σωμάτων πραγματοποίησαν εντυπωσιακές ασκήσεις με τα όπλα τους
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Το Χωριάτικο»: Τα παρασκήνιο της σύλληψης του Γιαννακόπουλου – «Στην δικογραφία που σχηματίσαμε, δεν υπάρχουν αδικήματα για εμπορία ανθρώπων»
«Το δύσκολο στην υπόθεση ήταν να καταφέρουν να αποδείξουν οι αστυνομικοί ότι πίσω από τις εταιρίες και τους αχυρανθρώπους, βρίσκεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο» λέει στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Το Χωριάτικο
26