Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μύκονος: Στο χειρουργείο ο σωματοφύλακας του Μπιλζέριαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

Μύκονος: Στο χειρουργείο ο σωματοφύλακας του Μπιλζέριαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

Μετά τα σοβαρά τραύματα που υπέστη από τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Μύκονο, από ομάδα περίπου 30 Γαλλομαροκινών, ο Νίκος Αραβαντινός, σωματοφύλακας του Αμερικανού εκκεντρικού πολυεκατομμυριούχου Νταν Μπιλζέριαν, παραμένει στο νοσοκομείο και σήμερα (29.06.2021) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ο Νίκος Αραβαντινός ειδοποιήθηκε να πάει στο ξενοδοχείο που είναι μέτοχος, στην παραλία Paradise επειδή μια ομάδα θερμόαιμων τουριστών είχε αρχίσει να παρεκτρέπεται. Τότε, δε φανταζόταν αυτά που επρόκειτο να ζήσει.

Όπως περιγράφει στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, με το που πλησίασε τους δράστες για να τους ζητήσει να φύγουν, εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν με μίσος μέχρι να καταρρεύσει. «Ήταν άνανδρο τόσα άτομα εναντίον μου. Ναι είναι καλά όσοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα, ξεπέρασα τον κίνδυνο, όλα τα άλλα θα έρθουν», σημειώνει ο ίδιος.

«Δέχτηκε εντελώς απρόκλητα και αναίτια επίθεση από πολυπληθή ομάδα ατόμων, οι οποίοι εκ των μέσων που χρησιμοποίησαν για την επίθεση, δείχνουν ότι είχαν σκοπούς που είχαν να κάνουν με τη ζωή του εντολέα μου», λέει ο δικηγόρος του, Χρήστος Μαυρομάτης.

Εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα, ο άτυχος σωματοφύλακας και επιχειρηματίας δεν είχε βοήθεια από πουθενά. Οι δράστες, όπως φαίνεται, σταμάτησαν όταν φοβήθηκαν πως μπορεί και να τον έχουν σκοτώσει.

«Του έχουν προκαλέσει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και κατάγματα του κρανίου. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο των Αθήνων».

Δείτε το ρεπορτάζ του “Live News”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις