Ελλάδα

Μύκονος: Χειροπέδες σε 28χρονο για revenge porn – «Ανέβασε» γυμνή φωτογραφία της πρώην του όταν ήταν ανήλικη

Ο 28χρονος δημιούργησε εικονικό λογαριασμό στα social media όπου ανάρτησε γυμνή φωτογραφία της πρώην του

Ένας 28χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς στη Μύκονο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για revenge porn (εκδικητική πορνογραφία).

Ειδικότερα, για την υπόθεση αυτή του revenge porn στη Μύκονο έγινε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ο 28χρονος αλλοδαπός δημιούργησε εικονικό λογαριασμό στα social media όπου ανάρτησε γυμνή φωτογραφία της πρώην συντρόφου του όταν ήταν ανήλικη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο δράστης, κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ακόμη συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Ο 28ρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, ενώ τα κατασχεμένα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα προς εξέταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Πυροτεχνουργός απενεργοποιεί την οβίδα
Ανανεώθηκε πριν 4 λεπτά
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες