Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

“Μύλος” μεταξύ των συμβολαιογράφων για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

“Μύλος” μεταξύ των συμβολαιογράφων για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εν μέσω έντονων διαφωνιών πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς, αφού 5 μέλη του παραιτήθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το τέλος της αποχής από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Τα μέλη αυτά του Δ.Σ ανήκουν στην μειοψηφία, και έχουν ήδη αποχώρησε από την συνεδρίαση, η οποία συνεχίζεται καθώς έχει απαρτία.

Ένταση έξω από τα γραφεία

Εν τω μεταξύ έξω από τα γραφεία πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέλη των κινημάτων και των πλειστηριασμών στην Αθήνα.

Ωστόσο ένταση δημιουργήθηκε όταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που βρισκόταν εκεί προσπάθησε να μπει μέσα στο κτίριο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τον εμποδίζουν.

Τα μέλη της ΛΑΕ που βρίσκονταν στο σημείο έτρεξαν προς υποστήριξη του κ. Λαφαζάνη, ανεβάζοντας έτσι τους “τόνους”.

Μέσα στο κτίριο οι συμβολαιογράφοι συνεδριάζουν, προκειμένου να αποφασίσουν το τέλος της αποχής τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Αυτό σημαίνει πως η διαδικασία θα ξεκινήσει κανονικά την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου.

Οι Διαμαρτυρόμενοι φώναξαν συνθήματα κατά του προέδρου των συμβολαιογράφων κ. Ρουσκα καθώς και κατα της κυβέρνησης. Διμοιρία των ΕΜΕΤ έχει παραταχθεί μπροστά από την είσοδο του κτιρίου.

Το “παρών” στην συγκέντρωση έδωσε και η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις