Κυριακή, 16 Ιουν.
30oC Αθήνα

Μυρίζει… Άνοιξη ο καιρός

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Με Ήλιο ξύπνησαν οι περισσότερες περιοχές της χώρας και με … ανοιξιάτικο καιρό που σημαίνει όμως και βροχές και λίγο κρύο.

Μέχρι και 17 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο στην Αθήνα, όμως το απόγευμα ίσως πέσει λίγη βροχή, παρόμοιος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη όμως ο Ήλιος θα έχει… δόντια αφού η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς.
Στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Πελοπόννησο το απόγευμα αναμένονται βροχές και καταιγίδες, το θερμόμετρο θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς όμως κατά τόπους στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ως και 7 ή 8 μποφόρ.
Βροχές, ακόμη και λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, όμως στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι λίγο συννεφιασμένος με μικρή πιθανότητα βροχής και τη θερμοκρασία ως και 12 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την Εύβοια και τα Ανατολικά Στερεάς και Πελοποννήσου οι κάτοικοι θα απολαύσουν ως το απόγευμα τη λιακάδα, ενώ όταν πέσει η νύχτα ίσως σημειωθούν μερικές βροχές, το θερμόμετρο ως και 17 βαθμούς.
Οι βορειοδυτικοί άνεμοι στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη δεν θα ρίξουν το θερμόμετρο κάτω από τους 15 στη διάρκεια της ημέρας, ενώ εκτός από λίγα σύννεφα κατά περιόδους γενικά ο καιρός θα είναι αίθριος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε