Ελλάδα

Μυρίζει… Άνοιξη ο καιρός

 Βελτίωση του καιρού και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά στη Θράκη αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νοτια μέχρι 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις καιθ με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί ανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες αυξημένες. Στα Δωδεκάνησα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα νοτιά νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με ηλιοφάνεια. Πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το σκυλί ήταν γεμάτο λάσπες και σε κακή κατάσταση», λεει η γυναίκα που κατήγγειλε τον ηγούμενο της μονής Σπηλαίου στα Καλάβρυτα για κακοποίηση ζώου
Όπως υποστηρίζει η ίδια, τόσο ο φύλακας όσο και ένας καλόγερος της μίλησαν άσχημα και της είπαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία
Φωτογραφία Αρχείου:   EUROKINISSI
«Έπαθα σοκ, του φώναζα να μαζέψει τα χέρια του», λέει η 22χρονη που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορείο
«Αυτός είχε μια σακούλα και έβαλε το χέρι του πάνω μου, εγώ και πάλι δεν έδωσα σημασία και μετά είδα ότι άνοιξε το χέρι του και με έπιασε στο μηρό» λέει στο newsit.gr η 22χρονη που δέχτηκε την σεξουαλική επίθεση
Λεωφορείο 3
Ο ΙΣΑ ζητά τα στοιχεία του γιατρού που συνελήφθη μετά από καταγγελία για «φακελάκι» στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο
Ο ΙΣΑ διαβεβαιώνει ότι θα επιληφθεί του θέματος με πλήρη διαφάνεια και ταχύτητα, με γνώμονα την προάσπιση της νομιμότητας και της αξιοπιστίας του ιατρικού λειτουργήματος
Ιπποκράτειο νοσοκομείο 2