Ελλάδα

Μυτιλήνη: Έριξε 18 μαχαιριές σε 35χρονο σε πανηγύρι – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, συνελήφθη ο δράστης

Η επίθεση φέρεται να σημειώθηκε έπειτα από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ανδρών

Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής (29.06.2025) σε πανηγύρι στην Αγία Παρασκευή στη Μυτιλήνη, όπου ένας άνδρας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 35χρονος άνδρας με καταγωγή από την Καλλονή στη Μυτιλήνη δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από συνομήλικό του, με καταγωγή από την Άργενο. Το θύμα φέρει 18 τραύματα στο πρόσωπο, την πλάτη, τον θώρακα και τα πλευρά, ενώ η επίθεση φέρεται να σημειώθηκε έπειτα από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Βοστάνειο», όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και κρατείται, ενώ σε βάρος του αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
27χρονος πήγε να καταγγείλει ληστεία στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε να δικάζεται γιατί έκλεισε ερωτικό ραντεβού με ανήλικη
Ο 27χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν και, μεταξύ άλλων, πριν απο λίγα χρόνια κατηγορήθηκε για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, σωματική βλάβη και πορνογραφία ανηλίκων
Περιπολικό της ΕΛΑΣ