Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Νάνος που εμφανιζόταν στην τηλεόραση είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας

Νάνος που εμφανιζόταν στην τηλεόραση είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, για το κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια, τα οποία έβγαζε στην πορνεία για να βγάζει λεφτά. Ανάμεσα στους ανθρώπους που συνελήφθησαν ως μέλη του κυκλώματος, είναι σύμφωνα με το TLIVE και ένας νάνος που εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Τους πελάτες φέρεται να «ψάρευε» η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας τους οποίους στη συνέχεια έφερνε σε επαφή με τα ανήλικα κορίτσια και μάλιστα, σε πολλά ραντεβού τα συνόδευε κιόλας.

Από το κάθε ραντεβού, η 25χρονη φέρεται να έπαιρνε μέχρι και 100 ευρώ…

«Ο μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά»

Σύμφωνα με το Tlive, ο 36χρονος νάνος που είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, φέρεται να μετέφερε κατόπιν συνεννόησης με άλλο κατηγορούμενο του κυκλώματος, ανήλικες σε πάρτι εκτός Αθηνών, για να συνευρεθούν ερωτικά με άγνωστους άνδρες, έναντι αμοιβής

Ο 36χρονος κατηγορούμενος νάνος είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και παρουσιαζόταν ως «ο μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά».

Όπως είπε ο πατέρας του στο Tlive «έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει. Ούτε έχει κάνει τίποτα ούτε έχει πάρει τίποτα, ούτε ναρκωτικά έχει, ούτε τίποτα».

«Το παιδί είναι με 70% αναπηρία. Δεύτερον δεν έχει καμία σχέση με αυτό εδώ πέρα… Δεν υπάρχει θέμα» πεόσθεσε ο πατέρας του.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις